Thursday, June 10, 2010

Regen

Sinds gisteravond is het weer omgeslagen. Dikke vette regendruppels komen uit de hemel vallen met zo hier en daar een bliksem flits vergezeld met wat gerommel op de achtergrond. Jos en Chiel wilden gaan trainen maar besloten dat het misschien wel glad was op de boulevard. Dus i.p.v. buiten zijn ze de loopband opgestapt. Moet eerlijk zeggen dat ik Chiel met zijn instabiele knie liever op de loopband zie staan dan buiten op die gladde tegels...



Vanmorgen werd ik wakker en toen zag ik het al...het weer was alleen maar slechter geworden. De lucht vol met donderwolken en het miezerde. Hmmm...ik moet en zal me aan het renschema houden dus er zat weinig anders op. Renkleren aan, ipod in en gaan met die banaan.

En het ging goed. De miezer was niet vervelend maar juist lekker koel. En door de regen was het niet zo druk op de boulevard. Alle toeristen stonden met paraplu onder het afdak van de fly-over.

Ik liep heerlijk! Deze keer moest ik 8 maal 2 minuten lopen met daartussen 1 minuut gewoon wandelen. Het voelde alsof ik op wolkjes liep! Halverwege kwam de regen echt met bakken uit de lucht vallen. In 1 oogopslag was ik zeiknat en sopte ik in mijn schoenen. Het is wel bevrijdend als je zo nat bent geregend want ineens hoef je niet meer om die plas heen te lopen maar kan je daar zo hard als je wil door heen banjeren!



Thuis heb ik me maar omgekleed in de badkamer want in mijn schoenen stond gewoon een laag water! Maar het was echt heerlijk en ik voel me helemaal gezond, hihi.

Have a nice day!

4 comments:

Ryanne Becking said...

En, heeft Pinky nog gebeld? Ik ben wel heel nieuwsgierig hoor! Gewoon voet bij stuk houden!!

simone said...

Bikkel!!!!

Sanne said...

Go!Go!Go!Ans :-)

Arlene said...

Het voelt hier in Holland net Hongkong 23* en hoge vochtigheidsgraad,benauwd dus!
En zus zet hem op met Pinky,laat zien dat je je niet op de kop laat zitten!!

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails