Tuesday, June 01, 2010

Het moment

Ik kan me HET moment nog haarscherp voor de geest halen. Het was een heerlijke avond. We zaten met z'n allen bij Heaven on Earth. Er was bier, er was een cocktail, er was grootspraak en voordat we het goed en wel doorhadden was de afspraak gemaakt. De heren gingen de HK half marathon lopen! De weken daarna was het trainen, trainen en nog eens trainen want 22 km hardlopen is geen kattepis!


Sinds die beruchte avond in augustus in 2006 is er veel gebeurd. Pim vertrok via NL naar Abu Dhabi en moest helaas na die ene keer verstek laten gaan. Begrijpelijk. Jammer maar begrijpelijk. Maar de mannen zijn vanaf dat jaar steeds actief deelnemer geweest bij de HK Marathon.

Het ging soms niet helemaal goed, b.v. Chiel die een acuut gevalletje had van "bananen gebrek" of ziek werd. De trainingen op zondag die voor sommigen 'pure hell' was maar met het vooruitzicht van een brunch bij Spasso toch maar weer gingen lopen.

Maar tegenwoordig zijn Jesse en Chiel helemaal druk met de hele marathon training! Het begon met gadgets kopen om te kijken hoe je training verloopt. Toen werden er flashy outfits gekocht. Daarna werden er high tech renschoenen aangeschaft. Ja je moet iets doen om jezelf te motiveren natuurlijk. Maar eerlijk is eerlijk, om de dag staan ze op de boulevard te trainen. Soms 's avonds, meestal om 6 uur 's ochtends.

Maar nu trainen ze al 20 km op 1 avond! Gisteravond b.v. gingen ze om 20.30 uur naar buiten en Chiel liep weer binnen om 11 uur! Helemaal blij en niet eens moe! En bijkomend voordeel, Jesse heeft z'n wasmachine ontdekt! Hij moet echt wel die natte rentroep zelf in een machine gooien want dat wasvrouwtje van hem op de hoek wil je natuurlijk niet van d'r stokje laten gaan. Wat een verschil 4 jaar kan maken...

Have a nice day!



2 comments:

Anonymous said...

He zusje en zwaag, hier zonnige groeten uit Hammamet Tunesie. Prachtig hotel: Paradis Palace, geweldig eten en een heerlijk zonnetje plm 28 gr. en een windje ( da's verradelijk, lijk op m'n rug ook al wat op een kreeftje, zooo rood)

Dikke kus
Simone e Ron

Fiona Teeuw said...

Een gezonde hobby. Hardlopen is beter dan op de bank voor de buis zitten. En dan hebben ze wel een leuk T-shirtje verdiend, toch!
(Ik denk vannacht na over een slogan.)

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails