Tuesday, June 22, 2010

Het gaat warm worden!!

Ik hoor net via het nieuws dat we vanaf morgen beter weer krijgen. 24 Graden en ze verwachten een hittegolf! Lijkt me goed plan want ik was vandaag in Nijmegen al naarstig op zoek naar een dikke trui. Want die had ik in mijn enthousiasme lekker laten liggen in de kast in HK. Ik zie de zon, ik zie de blauwe lucht maar warm worden, ho maar. Ik ga ervan uit dat Erwin Krol er verstand van heeft dus ik ben helemaal klaar voor die hittegolf!


Op dit moment zijn Mari, zijn vader en Chiel bezig in de tuin. Er wordt weer geklust! En eerlijk is eerlijk, het ziet er prachtig uit. We hadden dit zelf nooit zo kunnen krijgen! Ben echt blij dat Mari deze klus helemaal zag zitten. En zijn vader die maar 1 arm heeft, klust als iemand die al zijn ledematen nog heeft! Super!


Morgenochtend gaan Chiel en ik eerst nog een rondje rennen (Irma, 17.8 km in 1.50 uur!) en morgenmiddag gaan we naar Utrecht. Met z'n allen gaan we aanschouwen hoe Ben zijn diploma is ontvangst gaat nemen! Vandaag is hij zelfs naar de kapper geweest moet er netjes uit te zien, hihi. Het lange haar is er af!



En na het officiele gedeelte rijden we gelijk door met de hele bubs naar Remy's en Rachida's nieuwe huisje. Als het goed (ik hou even een slag om de arm...) krijgen we zelf een home made meal! Gezellig!

Have a nice day!

1 comment:

Anonymous said...

Chiel, het moet niet gekker worden. Je loopt als een kievit! Hmm,er komt een tijd dat ik je eruit ga rennen. Vroeg of laat... wacht maar af!!! rrrrroooaaarrrr!!!!

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails