Tuesday, June 29, 2010

"Veilig" terug!

We zijn er weer. Vanmiddag aangekomen in een broeierig en dampig Hong Kong. Chiel is alweer aan het werk en ik zit nog steeds met kleine oogjes op de bank. Straks moet ik ook aan de bak want we hebben al zakelijk bezoek. Heerlijk als je de tijd krijgt om je koffer uit te pakken...NOT!

De vlucht ging op zich voorspoedig. We waren al een half uur voor op schema voordat we opstegen! Helaas zat er naast ons een groep Chinesen die elke 2 minuten naar buiten wilden kijken en vervolgens de raam luikjes open gooiden. Heel fijn als je net bent weg gedommeld om vervolgens scherp licht recht in je gezicht te krijgen. Ik kon me eventjes inhouden maar daarna heb ik er wat van gezegd. "YOU! SLEEP! NOW!! Het mocht maar heel even baten....daarna begon het weer van voor af aan....

Een gebroken nacht dus. En een uur voordat we gingen landen maakten we nog wat engs mee... We hoorden een enorme klap en ik dacht dat er een kast naar beneden was gekomen in de pantry van het vliegtuig. Toen de captain over de luidspreker kwam bleek dat niet waar te zijn...

"Misschien heeft u wel meegekregen dat we zijn getroffen door een bliksem inslag...." HUH?!!! WAT!!! HOEZO!!!! "... het toestel verkeerd in goede conditie en we kunnen gewoon beginnen aan de afdaling naar HK..."

Gedver. Dat was eng. Maar gelukkig is er niets engs meer gebeurd en konden we toch op tijd landen. Door het onweer moest de KLM een stukje omvliegen. Maar goed we zijn er weer, straks eten met klanten en na talloze sterke koffie's (met dank aan Mickey) hoop ik mijn ogen open te houden. Wat zal ik vanavond lekker slapen zeg!

Have a nice day!

3 comments:

Sanne said...

He jakkes wat een akelig verhaal :-(

Arlene said...

He wat een schrik, gelukkig zijn jullie weer veilig op honk!
effe rustig aan zit er niet in zie ik wel,dus veel plezier!

Lody said...

Heerlijk om te weten dat jullie gewoon goed en veilig geland zijn.

dikke kus

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails