Wednesday, June 16, 2010

Een vrije dag



Vandaag is het rustig in de stad. Iedereen heeft een dagje vrij vanwege de Dragon Boat Races en in China herdenken ze weer wat anders, feit blijft dat er uitgeslapen kon worden vandaag! Wij gaan niet naar de roeiboten kijken maar lekker de laatste dingen regelen voor ons bezoek aan NL.

Vanmorgen hebben Chiel en ik weer een dag van mijn renschema afgewerkt. Oh yeah! Het ging goed. Maar dat weer hier zet je steeds op het verkeerde been. Het is bewolkt, het waait, hier en daar wat regen, maar het is wel 32 graden en de luchtvochtigheid rond de 90%. Best afzien hoor. Vrijdagmorgen nog een keer lopen en dan heb ik week 4 afgerond.

Straks ergens lekker aan de noedels, op zoek naar een Vevuzela want die IndiĆ«rs beneden lopen allemaal met zo'n ding dus het kan nooit ver weg te krijgen zijn, en genieten van niets doen. Morgen komt een klant aan met zijn vrouw. Hij aan het werk en zij met mij de markt op, hihi. En 's avonds lekker eten in Hutong!

Have a nice day!

2 comments:

simone said...

Lekker zo'n vrije welbestede dag, en het vooruitzicht nog even lekker bij Hutong te mogen eten voor je naar nederland komt, hmmmmmm. Zo'n Vevuzela kan je hier in Nederland kopen voor 1 euro bij de Lidl, was daar gisteren even om sportdrank voor Ron te halen( gaat trouwens 3 x per week naar de sportschool) en heb spijt dat ik er 1 heb mee genomen, laurens zat constant op dat ding te blazen. Wat overigens ook niet vanzelf gaat hoor. Is nog een kunst dat blazen.

Yvon said...

Simone, volgens mij is er een heuse online cursus voor het vuvusela blazen;-))

Succes met de laatste voorbereidingen en alvast een goede reis gewenst, Ans en Chiel!!

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails