Wednesday, June 02, 2010

De Scan Scan

Internet is zoooo traag dat ik de was in machine kan gooien voordat ik de startpagina van Firefox op mijn scherm zie. Ligt dat nou aan de verbinding of ligt dat aan mijn Mac?

Als ik dan eindelijk een verbinding heb, komt tegenwoordig 9 van de 10 keer ergens wel Infoweb op duiken. Neem nou mijn blog. Soms laad hij maar half. Soms helemaal maar als ik dan op een link druk, krijg ik niet de pagina maar die verrekte Infoweb of Sogosearch. Ik word er gek van!!! En neem nou hyves. Daar kan ik helemaal niet meer op!


Welke idioten hebben dit K**web in het leven geroepen?? Waarom?? 

Van de week hebben we al met de provider PCCW aan de telefoon gehangen. Zij hebben gecheckt of deze pagina's via hun verbinding is binnen gekomen maar nee. Dat was niet het geval. De beste man heeft nog wel geprobeerd om uit te leggen hoe we cookies moesten verwijderen maar hallo...wij zijn niet zo technisch aangelegd, dus dat heeft aardig wat tijd in beslag genomen. T'is gelukt maar de volgende dag zaten al die cookies weer keurig op hun plek. 

Of als ik dan eindelijk op internet ben, een halfuurtje wat anders moet doen en dan weer wil beginnen, dan zit alles muurvast. Het enige wat dan helpt is uitzetten en opnieuw beginnen. Ik word er zooo kriegel van!!!

Als Jos van het weekend tijd heeft komt hij mij helpen met een GOEDE backup maken van mijn foto's. Dan zijn die in ieder geval veilig opgeslagen. Heb het zelf al eens geprobeerd en die foto's ben ik dus kwijt :-((

Dus ik heb vandaag maar weer eens tijd uitgetrokken om dit kwaad met kwaad te bestrijden. Ik heb MacScan aan het werk gezet. Hij is nog steeds aan het scannen...En ik heb Mozilla Firefox vernieuwd en ik heb Google Chrome gedownload omdat ik op verschillende forums las dat dit een groot gedeelte van mijn probleem zou moeten oplossen. Nou ik ben benieuwd....heb er een hard hoofd in....

Maar hoe dan ook...

Have a nice day!
 

No comments:

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails