Wednesday, August 04, 2010

Een beetje bekende Nederlander...

Net voor het weekend ontving ik een mailtje. Van ene Femke... Ik ken geen Femke...
Ik was verbaasd toen ik het mailtje opende. Femke is redacteur bij de NCRV! Dat is grappig!

Zij zocht mensen die misschien hulp konden bieden voor het programma On Air. In dit programma is een item wat heet 'de avonturen van Johan en Marcel'. Deze heren gaan in 5 weken 23 landen aandoen. Flink aanpoten dus. In ieder land moeten ze een opdracht vervullen en vandaar uit een reportage maken.
1 van de landen die ze zouden aandoen was China. Maar omdat een van de twee heren, zijn paspoort was verloren met daarin een chinees visum werd de reis omgegooid en zouden ze naar HongKong komen. Of ik misschien iets leuks wist...

We hebben over en weer gemaild, ideeën uitgewisseld en 1 van de dingen die ik heb aangedragen, hebben ze ook gebruikt in de uitzending! Is dat leuk of wat? Ik ben natuurlijk erg benieuwd naar dit filmpje en zodra het op internet staat, ga ik gelijk even zitten met een bakkie koffie.

(Ik wil niet vervelend zijn maar dit overtreft toch wel... 'het door de draaideur lopen op Schiphol met Louis van Gaal, het in hetzelfde Chinese restaurant zitten met Mies Bouwman, het in hetzelfde dorp wonen als Edwin Evers, het naast de voormalige Miss World van de Filippijnen zitten of in hetzelfde vliegtuig zitten als het Nederlands Elftal'... Sorry mannen, ik heb gewonnen!)

We kunnen dus gerust stellen, al is het op de achtergrond, dat ik toch nu wel een beetje BN'er ben!

Twitter: Net klaar in Hong Kong.. Ging een stuk soepeler dan gister. Kijk straks in On Air hoe we 't gister redden en vandaag een MegaNerd zochten!6 hours ago reply 


Have a nice day!
Enhanced by Zemanta

2 comments:

Andre said...

En vergeet niet dat je ook aan tafel hebt gezeten met Andre Ruys. Hij staat nu in de Veronica Magazine

miss honeybee said...

Haha, hallo Andre! Ik heb het gelezen!
Ja ik volg jou nou ook, we zijn tenslotte BN'ers nu!!
Groeten!

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails