Thursday, March 08, 2012

Bul

Afgelopen dinsdag vertrokken we rond half 2 richting Nijmegen naar de Radboud Universiteit. Met 2 auto's zelfs. Ben, Selena en Linn in de ene auto, en Lody, Chiel en ik in de andere. Jammer genoeg zonder Remy, Rachida en Jeffrey. Zij konden geen vrij krijgen en moesten naar het werk.


Tegelijkertijd met Linn kregen nog 9 andere studenten hun bul. Een voor een werden de afgestudeerden afgeroepen en moesten ze plaats nemen voor de zaal. Daar werd opnieuw een voor een toegesproken door hun specifieke begeleider.


En dat was net even iets te veel. De een had een toespraakje van 10 minuten en de ander bleef een half uur door praten. Heel interessant voor de persoon in kwestie, veel minder interessant voor de mensen die er niets mee te maken hadden. Je zit daar tenslotte voor je kind!Maar halverwege de 2 uur durende meeting, werd dan toch Linn opgeroepen! Kon me nog net inhouden om niet te staan joelen maar wat waren we trots! In de toespraak werd ook aangehaald dat Linn als enige van deze groep en een van de weinigen op de universiteit, haar scriptie geheel in het engels had geschreven! Jazeker mensen! Dat is nou ons kind!!


O ja, voor ik het vergeet, Linn is dus afgestudeerd in Pedagogische Wetenschappen, een Master of Science en als ze in haar studie richting aan de slag kan, is ze een Orthopedagoog! Ik bedoel maar!


Na de uitreiking kregen we nog 1 gratis (!) kopje koffie en toen gingen we naar de stad. Voor het avondeten was het nog te vroeg en Jeffrey moest nog komen, dus eerst maar aan de drank en de bitterballen in een kroegje. Heel gezellig en voor we het doorhadden was het al tijd om naar Don Pablo te verkassen waar we Mexicaans gingen eten.


Echt een leuke tent en heel lekker! We hebben gezellig zitten praten, genoten van de heerlijke gerechten en na afloop zijn we weer naar Druten afgereisd.


Vanavond komt Remy om z'n zus te feliciteren en raad eens wat ik als toetje heb gemaakt? Natuurlijk! Een pavlova!

2 comments:

Rina said...

Linn, gefeliciteerd. Een mooie afsluiting van je studentenleven!! Op naar de volgende, net zo leuke tijd, werken, geld verdienen, en geld uitgeven!!
En Ans en Chiel ook gefeliciteerd. De laatste spruit, waar jullie met recht trots op kunnen zijn!

Arlene said...

Weer een mijlpaal,voor jullie en voor Linn!
Heb geprobeerd je te bellen maar las op facebook bij Simone dat je telefoon het niet doet,heb je 06 niet meer dus helaas!
In elk geval,maak er nog wat van deze dagen en veel liefs!
Arlene

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails