Saturday, March 17, 2012

Simone is er!


Na een dag gedreuteld te hebben, mocht ik eindelijk naar het vliegveld. Simone zou aankomen om 14.20 maar door vertraging werd het 15.30 uur. Niets aan te doen.

Maar toen ze dan uiteindelijk toch door de gate kwam was het wel heel erg leuk! Het blijft zo leuk om een bekend gezicht door de klapdeuren te zien komen!


De reis was voorspoedig gegaan en ze heeft zelfs kunnen slapen. Niet slecht dus! Taxi genomen naar Tsim Sha Tsui en rond 5 uur liepen we de voordeur binnen. Bakje koffie gedronken, cadeautjes uitgepakt en haar kleren vonden een plekje in de kast. Toen Chiel thuis kwam zijn we gaan eten bij Wooloomooloo. Lekker aan de pasta.


Weer naar huis gelopen, beetje tv gekeken, beetje gehangen op de bank, en toen vielen de luikjes dicht. Maar ik ben trots op haar want ze ging pas om half 12 naar bed! Hopelijk heeft ze morgen weinig tot geen last van de jetlag.


Morgen gaan we naar de wet-markets in Central, SoHo, Hollywood road, Man Mo Temple, Cat street en Sheung Wan. En misschien nog even met de oude tram naar Causewaybay. Allemaal dingen die ze de vorige keer niet heeft gezien. Maar eerst maar lekker slapen!


2 comments:

Anonymous said...

Fijn dat SImone er is, en wens haar veel sterkte met het programma van morgen, bijkomen NIET dus. Maar 't is een jonge meid dus dat komt wel goed.

VEEEEEEL Plezier,

liefs, Lody

NB: volg het blog nauwgezet, dus kom maar op met de verhalen en foto's.

Arlene said...

Veel plezier met elkaar!!

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails