Tuesday, March 06, 2012

Wennen

Ik ben weer aardig gewend aan het koude en stille Nederland. Voor het grootste gedeelte dan. Wennen aan jetlag zal nooit gebeuren. Ik ga weer op tijd naar bed alhoewel ik vrij weinig keuze heb. Maar ook op tijd weer wakker. Lekker koffie zetten en met een bruine boterham met oude kaas op de bank. Beetje genieten van de rust omdat iedereen nog slaapt. Weer naar de Jumbo. Lopend. De winkel is hier om de hoek en ik kijk mijn ogen weer uit. Overal liggen blokken met kaas, stellingen vol met rookworsten, de keuze v.w.b. hagelslag en vlokken is overweldigend! Ik ben ook de HEMA al 2 keer ingelopen. En voor morgen heb ik een afspraak gemaakt bij mijn kapstertje. Heerlijk om weer in NL te zijn!

Vanmiddag gaan we met z'n allen naar de Radbout Universiteit. Het gaat eindelijk gebeuren. Linn krijgt haar bul! Ze is als een kind zo blij dat ze eindelijk dat hoofdstuk van haar leven kan afsluiten. En ik begrijp haar. 7 Jaar studeren is lang! Het wordt nu tijd om wat anders te gaan doen. Donderdag heeft ze een gesprek bij haar voormalig stage adres. Ze hebben haar een baan aangeboden! Dat zal ook wel wennen voor Linn zijn...dagelijks naar je werk rijden...

Vanavond gaan we lekker eten en vieren dat ze haar bul in ontvangst heeft genomen, dat onze laatste telg het zo goed heeft gedaan en dat we vanaf vandaag officieel GEEN schoolgaande kinderen meer hebben! Dat boek kan ook dicht.

En ik keek net naar buiten...het zonnetje schijnt! Dat is ook wennen!

1 comment:

Rina said...

Heerlijk, zo'n zonnetje. Hier is het pokkenweer, dus geniet van het voorjaar in NL.
Linn, proficiat. En Ans en Chiel ... op naar het volgende tijdperk ....

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails