Saturday, March 24, 2012

Dag 8: Koffer inpakken!

De zaterdagmorgen begon zonnig. Chiel liep al op de boulevard samen met Jesse en Simone en ik hingen heerlijk op de bank met een kop koffie. Eerst even wakker worden en dan maar eens verder zien. Het is tenslotte zaterdag! Nadat Chiel weer thuis was gekomen, hebben we wat huishoudelijke dingetjes gedaan. Moet ook gebeuren tenslotte.


Verder stond op het programma een lunch-date met Mickey en Jesse. En dat was eigenlijk het enige. Heerlijk gegeten en we hebben nog even rond gelopen in de stad. Chiel ging naar huis en Simone en ik zijn naar de Ikea geweest. Ik wil zo graag een luie bank of luie stoelen op het balkon maar helaas had de Ikea heel weinig.


Toen we thuis kwamen, heeft Simone geskypt met Ron, Laurens en Richelle. Blijft leuk om te zien. Zij in Leiderdorp, wij hier in HK!


En daarna hebben Simone en ik de koffers ingepakt! Morgen gaan we namelijk samen met Mickey naar Bangkok! We vertrekken al om half 10, dus we komen op een mooie tijd aan in Bangkok en woensdagmiddag landen we weer in Hong Kong. Simone's verjaardag vieren we dus in Bangkok de 27ste maart!


Het schijnt 36 graden te worden morgen maar dat deert ons helemaal niets! Als het te warm is dan gaan we gewoon aan het zwembad hangen in ons hotelletje! En aan de foto's op internet te zien, zal het wel behelpen zijn maar ach, het is niet anders. Ha!! We logeren in het Peninsula! We zijn zo benieuwd hoe dat gaat bevallen!

En wat ik dus ook wil doorgeven is dat je vanaf nu even niets hoort van ons. Ik neem geen laptop mee dus als we weer terug zijn woensdag 28 maart (rond 6 uur 's avonds) dan zal ik gelijk wat schrijven over Bangkok en het Peninsula.

Dus lieve mensen, hou vooral vol, dat gaan wij ook doen, de groetjes en tot woensdag!


2 comments:

Arlene said...

Heel veel plezier Simone vast gefeliciteerd en geniet van deze zeer bijzondere verjaardag!

anja said...

wow simone zoon verjaardag vergeet je toch nooit meer geweldig geweldig en wat kan ans leuk schrijven je zit er gelijk helemaal in heel leuk zoals ze alles schrijft nou geniet nog van die paar dagen tot gauw .xx

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails