Friday, March 23, 2012

Dag 7; op de plaats rust!

Na een week van alles te hebben gedaan en best druk te zijn geweest, besloten Simone en ik om maar eens niets doen. Dat wil zeggen, niet ergens heen maar gewoon lekker in-en rond het huis.

We hebben aangerommeld en lekker lang in de pyjama rond gelopen. Koffie gedronken op het balkon. Wat wasjes gedraaid. De afwas gedaan. Bed verschoont en mailtjes beantwoord. Daarna zijn we nog even de stad ingelopen. Eerst langs de bank, even bij de H&M naar binnen, geluncht met Chiel bij het foodcourt. Simone's eerste bak noedelsoep was een feit!


En daarna had ik nog een afspraakje met Ellen. (Volgende maand komt ze hier samen met haar nieuwbakken echtgenoot wonen) We spraken af bij Heritage 1881. Zij was daar nog nooit geweest en Simone ook niet dus dat was erg leuk. We hebben de koloniaal uitgehangen met thee uit een zilveren potje, zittend op de veranda met draaiende ventilatoren aan het plafond!

 

Daarna zijn we naar huis gegaan en was het tijd voor een dutje op de bank. Lekker hoor. En de eerste stapeltjes "dat-moet-mee-naar-Bangkok!" steken voorzichtig de kop op in Huize Honig. Ik heb begrepen dat het daar nu 36 graden is dus dat wordt wennen. In ieder geval zwempakken mee!


Vanavond hebben we gegeten met Mickey en Jesse en hadden we nog even mailcontact met Jos. Natuurlijk heeft hij recht op zwangerschapsverlof maar we missen Jos. Daarom hebben we onder elkaar, de leuke en vooral sportieve anekdotes nog maar even opgerakeld. Komt misschien nog in een volgend postje!

Nu zitten we op de bank, kijken we tv en buiken we uit. Het was een goede dag vandaag.
Morgen weer!!

1 comment:

Anonymous said...

Heerlijk een dagje rust en in Bangkok willen jullie natuurlijk ook van alles doen, heeel veeel plezier in BK.
Gelukkig is ook hier de lente begonnen,eindelijk zon en warmte.

liefs en knuffs,
Lody

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails