Thursday, March 15, 2012

Thuis

We zijn er weer. Gistermorgen zijn we aangekomen in een fris en winderig Hong Kong. Totaal niet wat we hadden verwacht. We hadden stiekem gehoopt op een zonnetje net zoals jullie in NL op het moment hebben. Maar goed, je kan niet alles hebben.

De vlucht ging voorspoedig en was maar voor de helft vol geboekt. Natuurlijk hadden wij weer de pech dat er een koppeltje Nederlandse Chineesjes naast ons zaten waarvan de man steeds languit wilde liggen. En bij gebrek aan ruimte het heel normaal vond om zijn poezelige voetjes dan maar op mijn schoot neer te leggen! Na drie keer de voeten van mijn schoot te hebben geduwd, leek het of hij de hint begreep. Maar nee. Nu wilde hij met zijn hoofd op mijn stoelleuning liggen. Ook na aandringen van mij, misschien had mijn elleboog daar wel wat mee te maken, gaf hij het op. Dan maar niet lang uit liggen.

Chiel is gistermorgen eerst gaan slapen. Hij was kapot. Toen ik hem om 11 uur wakker maakte, zag hij de hele wereld nog voor een doedelzak aan, dus nog maar een uurtje slapen voordat hij naar kantoor vertrok. Ja, dat gaat gewoon door. Iemand moet de duko's verdienen.

Ik ben op gebleven. Ik was wel moe, maar ik voelde dat ik het gewoon niet moest doen. Dus wel een beetje gehangen op de bank. De eerste was weer gedraaid en na het eten met Mickey en Jaap, ben ik om 9 uur naar bed gegaan. Wel nog eventjes wakker geworden om 1 uur omdat Chiel al aan een vroeg ontbijt zat, maar na een halfuurtje ben ik weer gaan slapen en vanmorgen om 8 uur was ik weer fris en fruitig!

Het balkon is weer schoon. Het viel reuze mee met het afval wat er lag. Alleen maar...bananenschillen, huiswerk papiertjes, lege durex-doosjes plus verpakkingen, kleerhanger, kranten, pennen en sigaret peuken! Ik begrijp die mensen niet.

Vanmorgen het huis gestofzuigd en vanavond komt de Park'n Shop de boodschappen weer brengen. Want alles moet klaar zijn als Simone morgenmiddag aankomt!! Jazeker, mijn zusje komt weer eens kijken hier! Ik heb er vreselijk veel zin in en er staat al een verrassing op het program. Een hele leuk!

Simone als je dit nog leest voordat je vertrekt, een hele fijne reis en ik zie je morgenmiddag op het vliegveld!

1 comment:

Mickey said...

gezellig dat we weer even allemaal in HK zijn!

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails