Thursday, March 29, 2012

Dag 12: Terug naar HK

De koffers werden weer ingepakt. De souveniertjes trots in de tas gestopt en we liepen naar ons aller, allerlaatste ontbijtje in Peninsula stijl. Om half 10 zou de auto voor staan om ons weg te brengen naar het vliegveld.


We hebben nog 1 keertje de roereitjes genomen, het mandarijnen sapje opgedronken en de koffie in zilveren potjes tot ons laten komen. Wat een geweldige dagen waren dit!!


We checkten uit, de koffers werden in de achterbak van de BMW gezet en opnieuw zoefden we de snelweg op. Wat een luxe!


Halverwege belde de chauffeur met iemand. En net voordat we het vliegveld opreden vertelde hij dat de man van het Peninsula ons opwachtte voor de ingang. De koffers gingen op een lorry, hij liep voor naar de Cathay Pacific balie, regelde alles en nam afscheid van ons. "Hope to see you agian and thank you for choosing the Peninsula Bangkok."

Nou lieve man, we hopen dat ook maar dat zal er wel niet meer inzitten. Dit was een once-in-a-lifetime-experience. Het was een super vakantie en we hebben genoten. Het was heel gezellig zo met z'n drietjes maar nu gaan de voetjes weer op de grond. Back to reality.


Terug naar huis en Chiel. De koffers zitten vol met was en de boodschappen moeten gedaan worden. Per metro. Dus u begrijpt het wel. Het is over met het sprookje, de handen worden weer uit de mouwen gestoken en de stofzuiger wacht.

Het was super!


2 comments:

Arlene said...

Wat een geweldige vakantie hebben jullie gehad en Simone deze verjaardag is uniek!Nou allemaal weer back to reality!Zal niet meevallen!

Rina said...

Hoi Ans, Simone en Mickey. Wat hebben jullie een heerlijke vakantie achter de rug. Ik ben jaloers!! Volgende keer wil ik ook mee!

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails