Friday, March 30, 2012

Dag 14: Stanley Market

Voor de laatste dag wilde Simone graag naar Stanley Market. Ze wilde heel graag naar het rugby-shirt-winkeltje met grote maten om voor Ron een shirt te kopen. Zo gezegd zo gedaan.


We hebben een taxi genomen en net voor 10 uur stonden we al op de markt. Misselijk. Dat dan weer wel. Onze taxi chauffeur bleek een expert te zijn in het pulserend rijden. Gassen, remmen, gassen, remmen. Heel fijn.


Natuurlijk zijn we geslaagd en Simone had nog wat lege plekjes over in de koffer die nu opgevuld zijn. Ook hebben we nog lekker dimsum gegeten en genoten van het lekkere weer. Wat dat betreft heeft ze echt wel geboft met het weer hier in HK. Prachtig lenteweer zonder plakken!


De weg terug was er eentje die ingelijst kon worden. Onze taxi chauffeur begon te praten op het moment dat we instapten en is niet gestopt totdat we uitstapten! Hij praatte en af en toe gooide ik er een 'Yes!' of "No" tegen aan. Maar het maakte helemaal niets uit. Hij hoorde het niet eens! Simone en ik lagen echt slap van het lachen op de achterbank!

Thuis gekomen nam Simone echt de tijd om de koffer te gaan inpakken. Ik bedoel de tasjes vol met cadeautjes die mee moesten waren schrikbarend in aantal toegenomen. Past het allemaal wel? Moeten we dingen per post sturen naar NL? Maar alles zit in de koffer en hij ging dicht ZONDER grof geweld.

En net belde Ron nog even. Of we konden skypen. Simone helemaal blij want de laatste week kwam het er maar niet van om te skypen. Wij zaten in Bangkok en/of Ron zat op het werk en was erg druk. Dus een gelukkig hoofd zat achter de computer, ze ziet Ron en in 1 oogopslag zag ze dat er van alles aan de hand was in huis. Ron keek gelijk sip. Hij had de afgelopen 2 weken zich een slag in de rondte gewerkt om het huis te behangen, vloerbedekking te vernieuwen, te verven, enz enz om Simone te verrassen bij thuisdkomst.  Maar hij was vergeten om de deur naar de gang dicht te doen. En daar aan zag Simone dat er iets aan de hand was. De gang was namelijk helemaal leeg en dat gebeurt nooit in huize Demmenie!

Maar desalniettemin is Simone blij en gelukkig met de verrassing en Ron blij en gelukkig dat ze morgenmiddag weer thuis is in Leiderdorp. Morgenochtend om 9 uur vliegt ze terug...
No comments:

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails