Saturday, March 10, 2012

Even uitwaaien

Je knippert met je ogen en er is weer een week voorbij! Niet te geloven. Nog maar een paar nachtjes slapen en dan gaan we weer naar HK! Dinsdag om precies te zijn. Ook weer leuk. En helemaal leuk is het dat Simone dan die vrijdag bij ons in HK op bezoek komt! Jee!! Gezellig!

Maar eerst nog even dit. Morgen gaan we naar Scheveningen en daar blijven we een nachtje slapen. En wel in het Kurhaus! En dat allemaal voor de City Pier City Loop die a.s. zondag wordt gelopen en hoe kan het ook anders, Chiel, Jesse en Pim lopen mee! Zelfs Ed, de zwager van Jesse loopt mee, dus we zullen de gehele familie Plasman wel weer zien. Leuk want dat is maanden geleden geweest dat we ze zagen. Eigenlijk zou Jos ook meelopen maar hij heeft afgezegd. En ik moet zeggen met een legitieme reden. Irma loopt in de laatste weken en natuurlijk wil zij alleen maar op de bank hangen en niets doen. Wel jammer dat we ze niet zien maar het is niet anders. Bedenk me ineens dat als we Jos weer zien in Hong Kong, hij vader is! 


Ben erg benieuwd naar het Kurhaus want ik heb daar nog nooit overnacht. Het kwam eigenlijk door Pim. Hij vertelde dat hij zou daar overnachten en het leek ons wel heel gezellig om met hem aan het ontbijt te zitten. Dus wij een kamer geboekt. Kregen we gisteren bericht van Pim dat hij en zijn familie uitgeweken zijn naar Noordwijk omdat er iets is mis gegaan. Dus nu zitten we nog alleen aan het ontbijt daar. 

We hebben net met Jesse even doorgenomen waar en hoe laat we elkaar ontmoeten. Jesse woont op een steenworp afstand dus die slaapt thuis en niet bij ons in het hotel. Raar hoor. Maar goed. Ik heb er helemaal zin in. Al was het alleen maar om eens lekker door te waaien op het strand van Scheveningen. Heerlijk! De rugzak staat klaar en morgenochtend vertrekken we dan. Maar het kan natuurlijk niet normaal gaan. Eerst naar Zelhem om nog wat zaken af te handelen en dan gaan we pas naar Scheveningen. Lekker handig. Nou ja. Zolang ik morgen maar kibbeling met whisky saus krijg, dan hoor je mij niet meer!

Zondagavond zijn we weer thuis!

2 comments:

Simone said...

Shit.... druk dus net weer op de verkeerde knop, daaaag weg verhaaltje over hoe de mannen het gedaan hadden enz. en hoe je het Kurhaus vond enz. enz. en dat ik eigenlijk gisteren had willen kijken, maar dat ik moest werken, had al een heel plan bedacht... ja jammer hoor! Maar dat ik jullie a.s. vrijdag al ga zien !!!!! Yihaaa.... dus dikke pakkerd en tot vrijdag!!!! ( hoop nu niet een enter te geven maar het gewoon goed te doen)

Ans said...

Nee je hebt op de goede knop gedrukt zus! Jammer dat je er niet bij was maar dat gaan we volgende week helemaal goed maken!

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails