Friday, January 04, 2013

Bye bye Queen Elisabeth Hospital

Vanmorgen reden we weer naar het Queen Elisabeth Hospital.  Wij dachten dat dit de laatste dag zou zijn omdat Chiel gisteren had gehoord dat hij a.s. maandag kan inchecken in het Kowloon Hospital. En daar kijkt hij enorm naar uit. Hij wil iets doen aan die vervelende situatie. Daadwerkelijk iets doen. Hij wil de hele dag door oefenen en zijn been prikkelen om eens een teken van leven te geven.

Nou moet ik zeggen dat de afgelopen week hij wel steeds een ander nieuw plekje voelde. En dat is geweldig nieuws! Zo begint hij zijn rechter bil helemaal te voelen, en voelt hij sommige plekken van zijn linker been tot aan de knie. Daaronder voelt hij niets. En dat verklaart de vele wondjes en blauwe plekken die op zijn been te vinden zijn. Hij merkt niet of zijn been klem zit als hij van de rolstoel in bed schuift. Ook voelt hij zelf of hij een volle blaas heeft en dat zijn darmen borrelen. Hij heeft nog wel steeds hulp nodig maar het begin is er!!

Maar nu kreeg ik net telefoon van Chiel dat er nu al een plek voor hem is in het Kowloon Hospital! Geweldig nieuws! Ik wacht nog even op het volgende telefoontje van hem. Het is nog onduidelijk hoe laat hij wordt overgebracht, op welke afdeling hij terecht komt en of hij inderdaad alleen dag verpleging krijgt of dat hij eerst volledig wordt opgenomen.

Maar dan heeft hij in het QE gelegen van 12-12-12 t/m 04-01-13. Dat zijn dus 3 weken en 2 dagen. T'is wat.


3 comments:

Arlene said...

Ans dat Chiel al zelf voelt dat zijn blaas vol is en zijn darmen is echt een gigantische vooruitgang en dat binnen 3 weken!
En nu intensieve fysio!Gaat er allemaal stuk rooskleuriger uit zien!

simone said...

Dit zijn de betere berichten zus!!!

Anonymous said...

Yeh, goed joh!!

xx Lody

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails