Saturday, January 26, 2013

nieuwe dag, nieuwe kansen

Goed, gisteren had ik een off day. Ik moest om alles huilen en als er maar iemand aardig deed, of juist niet, dan biggelden de tranen over de wangen.

Enfin, ik voel me nu een stuk beter en zie de dag weer opgewekt tegemoet!

Vanmorgen scheen de zon heerlijk naar binnen en Chiel en ik hebben lekker kalm aan gedaan. Beetje uitslapen maar dan anders. Lekker lui in de pyama op bed hangen. Beetje koffie drinken, afbak broodje met een plakje kaas en vooral geen haast hebben. Het voelde een beetje of we spijbelden ;-)


Nadat we ons toch maar hadden aangekleed en ik de was had opgehangen op het balkon, hebben we gezellig een bakkie genomen in het zonnetje. Met een stroopwafel! En terwijl we daar zaten kreeg Chiel een telefoontje van Diamand Caps. De baas aan de telefoon en we dachten natuurlijk gelijk dat we iets niet betaald hadden maar nee, het was iets geheel anders!

We werden voor volgende week uitgenodigd voor een etentje met de baas! Haha, t'is wat! Ze vertelde dat ze had door gekregen dat wij nogal frequent de wheelchair taxi gebruiken (beetje understatement) en dat wij nu in ons eentje een grote omzet veroorzaken. En daar wilde ze ons voor bedanken. Nou is dat grappig of niet!  Helaas was dat etentje op dezelfde dag dat we het nieuwjaarsfeestje hebben in Shenzhen, dus we hebben voor nu hartelijk bedankt en dat we de volgende keer graag gebruik maken van het aanbod.

Omdat we met Jos, Irma en Viggo zouden gaan lunchen, waren Chiel en ik alvast naar de parkeer garage afgedaald. Met Jos erbij heb ik nu zelf Chiel naar boven geduwd en dat ging helemaal goed! Chiel moet wel meehelpen met de wielen draaien maar het is gelukt en we zijn niet omgevallen.


Daarna heerlijk een boterhammetje gegeten en toen weer terug de garage in. Ook deze keer liep Jos mee maar deed ik het zelf. Ook weer met de hulp van Chiel (hij draait dan aan de wielen) en dat ging ook goed! Pff. We kunnen nu als we zouden willen, zelf eens naar buiten en zijn we niet afhankelijk van vrienden, die het trouwens met liefde willen doen.

Vanavond blijven we lekker thuis. Tv aan, bord op schoot. Zalig!

3 comments:

Anonymous said...

Dat klinkt goed, maar het mooiste is dat jullie het straks samen zelf kunnen en niet afhankelijk zijn van anderen, hoe lief ze ook zijn en hoe goed bedoeld ook. Wederom een pluim, volgens mij heb je toch al een aardig bosje verzameld inmiddels, in ieder geval wat mij betreft. Fijn weekend allemaal, dikke kus en groet voor allen.
Lody

Arlene said...

Steeds een ietsie pietsie meer onafhankelijk!Ach en een offday is gewoon iets wat er bij hoort.Lekker zo'n rystige dag en wat is die kleine jongen alweer gegroeid! XXX

Unknown said...

Dag Ans & Chiel,

De marathon is aan jullie opgedragen! Dat je er maar gauw weer bij mag zijn en het weer PBtjes regent.

Veel succes,

Pim

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails