Thursday, April 23, 2009

De bikkel!

Ik heb het er expres niet over gehad omdat ik de goden niet wilde verzoeken, maar sinds 1 januari is Chiel gestopt met roken. Deze keer was hij vast besloten. Hij heeft de overgebleven sigaretten weg gegooid, de pleister trouw ieder morgen geplakt op een stukkie huid, en is om het patroon te doorbreken gaan hard lopen.

Tot nu toe is hij nog geen 1 keer in verzoeking gekomen! De pleisters gebruikt hij niet meer. Heel goed! 5 Keer per week rent hij alles eruit. Vooral in Shenzhen waar hij elke week 3 dagen verblijft doet hij 's avonds niets anders. Zijn conditie is stukken verbeterd, hij eet als een paard, en alles wordt strakker!

Helaas rook ik nog wel. Maar niet in huis! Ik hang met m'n hoofd uit het raam en rook lang niet zoveel als dat ik deed. Natuurlijk wil ik wel stoppen maar het moment dat Chiel koos om te stoppen was niet mijn moment, dus een dezer dagen hou ik ermee op. Maar ik zeg niet wanneer. Dat merken de mensen dan wel vanzelf.

1 comment:

Anonymous said...

What a man!!!! Chiel heb alle respect voor je. Weet zelf ook hoe moeilijk het is en ben idd zelf voor de bijl gegaan. (Shame on me).

groetjes,
Lody

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails