Monday, April 27, 2009

De techniek staat voor niets!



Wat een bijzondere dag was het vandaag! En dat lag niet aan het weer, want dat was ronduit pet. Nee, het lag aan een babyshower voor Cynthia, die in Amsterdam en Hong Kong werd gehouden.

Michael, Cynthia's echtgenoot, werkt voor Cisco. Nou weet ik niet alle in's and out's, want ik ben niet zo technisch aangelegd (en dat is een understatement!) maar Cisco "... (NASDAQ: CSCO) is the worldwide leader in networking that transforms how people connect, communicate and collaborate. Information about Cisco can be found at http://www.cisco.com." In ieder geval hebben zij b.v. de Olympische Spelen in Beijing ondersteunt en kon de hele wereld de live-beelden zien van de Spelen.



Dus...de vriendinnen van Cynthia wilden in Amsterdam een babyshower regelen voor haar, en er zijn wat mailtjes over en weer gegaan naar de vriendinnen van Cynthia hier in Hong Kong. Er moesten natuurlijk dingen geregeld worden zoals cadeautjes kopen, de boel versieren, zorgen dat er wat te eten viel enz enz. Cynthia's moeder en een vriendin uit NL waren hier in HK op vakantie dus dat kwam prima uit.



Het plan was om Cynthia onder valse voorwendselen op zondagmiddag naar Wanchai te lokken, en de babyshower zou gehouden worden in de conference-room van Cisco. Waarom? Nou omdat er dan een rechtstreekse verbinding zou zijn met Amsterdam via enorme tv-schermen! Is dat niet geweldig?



Omdat ik de boel zou versieren, ben ik vanmorgen vroeg al met Michael naar Cisco gegaan. Op zaterdag had ik met Chiel al heliumballonnen gekocht, de snacks stonden klaar in de koelkast en de luiertaart had ik van de week al gemaakt. Ooit geprobeerd om met 12 heliumgevulde ballonnen in een taxi plaats te nemen? Ik kan je vertellen dat het zeker niet gemakkelijk is maar het is gelukt!



Cynthia, en dat hoorden we later, wilde gisteren al gaan baby-shoppen met haar moeder. Maar alles wat ze wilde gaan kopen, hadden wij al gekocht! Ze had er goed de pest in, dat er die dag van alles gebeurde wat het onmogelijk maakte om te gaan shoppen. Maar zij wist niets van de babyshower die de volgende dag gehouden zou worden! Het heeft wat echtelijk gekibbel opgeleverd maar de verrassing voor haar was vandaag echt supergroot! En ineens viel het kwartje bij haar! "oh...nou begrijp ik waarom niemand zin had om te gaan shoppen!"



Om 4 uur ging de deur open en toen iedereen riep "Surprise!" was ze eventjes helemaal van slag. En alles was rechtstreeks te volgen voor de vriendinnen in Amsterdam! Het was echt supergaaf!
Wie kan nou zeggen dat ze een inter-continentale rechtstreeks uitgezonden babyshower hebben gehad? Precies! Cynthia!!

1 comment:

Anonymous said...

Hoi hoi,

Hoe is het nu met het ruggetje? Wat heerlijk dat je een fijne meid als Theresita hebt gevonden. Lekker hoor. Wil je Cynthia en Michael van harte feliciteren met de zwangerschap. Denk dat we vanzelf wel lezen wat het geworden is.

groetjes, Lody

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails