Friday, April 03, 2009

Nieuws?

Vrijdagmorgen. T'is weer grijs en een beetje fris. Ik word er onderhand niet goed van. Waar is die zon? Het zwembad is weer gevuld met water maar ligt er verloren bij. Niemand wil in het ijskoude water springen.

Vanmorgen wel lekker ontbeten! Ik had van Simone een paasontbijtje opgestuurd gekregen. Paaskleed, servetjes, paaseitjes, verf voor de eieren, paas-mergpijpjes en twee lekkere mini-paasstolletjes. Wat was dat lekker om daar in te bijten!

Ik ben gisteren nog even naar Kamilla gegaan op haar kantoor. Wat spulletjes weg gebracht en weer even bijgekletst. Chiel is ook weer in Hong Kong. Hij kwam gisteravond laat thuis. Vandaag heeft hij een meeting in Hong Kong. Ben ook bezig wat dingen uit te zoeken voor Jesse. Erg leuk om te doen! En ik kreeg een mailtje van Irma dat ik a.s. zaterdag wordt verwacht in de Spa van het Langhamhotel. Ze heeft voor mij een eye massage geboekt! Jippie! Tegen de rimpels!!
En later belde Cynthia op dat ze me meeneemt voor een facial dit weekend! Het kan niet op! Lekker hoor.

Verder weet ik dat er iets gebeurt dit weekend maar ik weet niet wat. Ik probeer steeds Chiel over te halen om het te vertellen maar hij doet net of hij mij niet hoort. Grrr...

En verder geen nieuws uit Hong Kong.

1 comment:

Anonymous said...

Hoi Hoi,

En wat heb je allemaal weer meegemaakt? Ben weer benieuwd naar wat het is geweest.

Liefs en groetjes,
Lody

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails