Friday, April 10, 2009

Goede Vrijdag


Vandaag is Chiel vrij! Leuk! Na een zo goed als slapeloze nacht, ben ik om 7 uur uit bed gegaan. Dan maar koffie en een broodje. Chiel stond iets later op, want door het gekreun en gesteun van mij had hij ook niet echt lekker geslapen.

Lekker gehangen op de bank en om 10 uur ben ik me gaan aankleden. Toen kreeg Chiel een telefoontje van Bram. Hij stond ergens op zo'n schip, net voor de Avenue of Stars, een abnormale lading, op een zeeschip te laden. Of we hem konden zien...nou nee, want er staat een gebouw voor, dus hebben we het fototoestel gepakt en naar de Avenue of Stars gelopen (lees geschuifeld)!
Een paar mooie foto's gemaakt maar helaas hebben we Bram niet echt kunnen spotten. Het schip lag net te ver uit de kust om 'm te kunnen zien.

Gisteren kwam trouwens de schoonmaakster van Kamilla om ons huisje schoon te maken. Een ieniemini vrouwtje van amper 1.40 meter, stond voor de deur en ze is hier van 1 tot 5 bezig geweest. De badkamers glimmen ons tegemoet nu! Het beviel zo goed, dat ze volgende week donderdag nog een keer langs komt. Jippie!

1 comment:

Arlene said...

Je ziet het ieder nadeel heb zijn voordeel,een geheel schoon huis zonder enige inspanning!
Goed van je hoor dat je toch naar de avenue bent gelopen,blijven bewegen!
Nou nog beter slapen.
liefs en dikke kus
Arlene

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails