Wednesday, April 29, 2009

Mexico

Wat een vreselijk nieuws zeg over die varkensgriep in Mexico! Heel erg.

We houden het goed in de gaten omdat Linn en Martijn dus rondlopen ergens bij Cancun in Mexico!

Ik heb van de week een berichtje ontvangen van Martijn, dat zij er niets van merken, want eigenlijk zitten ze alleen maar op het strand. Ik hoop dat ze gezond en wel aankomen straks in NL. Ik verwacht wel dat ze goed gecontroleerd worden als ze uit het vliegtuig stappen van het weekend i.v.m. besmettingsgevaar. Gedver. Volgens mij is er nu ook een negatief reisadvies afgegeven door NL. Brrr...

Chiel had al buikpijn toen hij hoorde dat ze naar Mexico wilden gaan op vakantie. Hij vond het helemaal niets. "Als ze maar niet in Mexicostad rond gaan lopen, of naar de grens met Amerika gaan...T'is daar puur oorlog!" Toen Linn vertelde dat ze naar het strand gingen en niets eens in de buurt kwamen van de grens en Mexicostad was hij iets gerust gesteld. Maar nu steeds op CNN en BBC berichten komen uit Mexico, slaat de buikpijn weer toe.

We zullen blij zijn als ze gewoon weer in Druten rond lopen. Gezond en wel.

3 comments:

Anonymous said...

Ha Ans en Chiel,

Natuurlijk denk ik ook aan Linn en Martijn, hoop dat ze gezond en wel weer in Nederland aankomen maar dat ze zeker genoten hebben van hun reis.

Liefs,
Lody

Arlene said...

Ik heb begrepen dat mensen op Schiphol in elk geval geinformeerd worden dat ze bij klachten direct naar de dokter moeten gaan!
Komen ze dit weekend thuis?
Ik wens jullie in elk geval veel plezier op je weekendje weg!Groeten ook van Ton en Henk,het was beregezellig!!

Linn said...

Papa en mama.

geen zorgen, we zijn veilig thuis aangekomen. In Mexico nauwelijks iets gemerkt van alle commotie, pas de laatste dag mensen met mondkapjes gezien. Ook op de luchthavens geen extra controles ofzo gehad. We zijn wel op tijd vertrokken, want we hoorden wel over maatregelen waar wij gelukkig geen last van gaan hebben.
We bellen als jullie er ook weer zijn,

groetjes uit t veilige virus-vrije druten

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails