Sunday, April 19, 2009

Een bruiloft en een verjaardag


Zaterdagmorgen ging de wekker al vroeg. Om half elf werden we verwacht op Cotton Tree Drive Marriage Registry vanwege de bruiloft van Dolly en Ben.

Het was een geweldige bruiloft. Heel simpel, heel ongedwongen, heel relaxed. Je kon ook duidelijk zien dat Ben en Dolly precies kregen wat zij voor ogen hadden. Hier in Hong Kong kan je precies 5 minuten vullen met het officiele gedeelte. Je zit in een kamertje, er komt een ambtenaar binnen, die leest hardop iets van 10 zinnen, tekenen, getuigen tekenen, klaar!

Van de zomer hebben ze hun volgende bruiloftsfeest in de States waar Ben zijn familie heeft wonen. En daarna gaan ze verhuizen naar Singapore...

Na het officiel gedeelte liepen we door het Hong Kong Park naar het restaurant waar Dolly en Ben een lunchbuffet hadden geregeld voor hun gasten.

Zag er ook prachtig uit, was erg lekker, alleen jammer dat de regen onafgebroken uit de hemel viel. Echt zonde. Maar het was gezellig! Om 2 uur zaten we weer in de taxi. Op naar de verjaardag van Bram!

Eerst was er sprake van dat we in Sai Kung zouden gaan eten met z'n allen, maar die plannen werden al gauw veranderd. Het regende en waaide als een gek dus liever maar binnen ergens eten. We hadden een tafeltje geboekt bij Wildfire op Knutsfort Terrace. Jos die net terug was van de beurs in Guangzhou, kwam aan tafel zitten. En Ton en Ron die net terug waren gekomen uit Shenzhen voegden zich ook bij het gezelschap.

Lekker gegeten, veel gepraat en gelachen. Naar traditie zijn we ook nog All Night Long ingestapt. Dat hoort erbij natuurlijk. Het was er druk maar heel gezellig. De beroemde tequilla shots werden besteld voor Bram en daarna ging Jos naar huis. Hij kon z'n ogen niet meer openhouden. Die avond ervoor had hij met Joseph een kamer moeten delen in Guangzhou, dus je begrijpt dat hij niet echt goed had geslapen, hihi.


Wij bleven nog even. En wat er toen gebeurde...

Ron zit op een kruk tegen de muur aan en ineens zakt hij bewusteloos in elkaar! We schrokken ons kapot! Gelukkig stonden Bram en Ton voor hem dus hij is niet op de grond gevallen maar kreeg hij een zachte landing!

Na 10 minuten kwam hij bij nadat we z'n nek hadden gekoeld en kreeg hij weer kleur op z'n wangen. We zijn naar buiten gegaan en hebben bij de italiaan naast All Night nog een glas water en koffie gedronken, voor de schrik. Ron had helemaal niet gedronken dus we wisten zeker dat de alcohol geen rol had gespeeld. Het bleek de hitte en de oververmoeidheid te zijn geweest. Gelukkig maar. Het zag er best eng uit...

Vandaag gaan de mannen minus Jesse weer hard rennen. Jesse zit in Shanghai bij de Formule 1. We gaan niet naar Spasso want het weer werkt niet mee. Vanavond wel naar Sai Kung. Bram heeft toch zin in een visje. En vanmiddag ga ik met Ton en Ron shoppen voor de vrouwen thuis.

No comments:

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails