Wednesday, April 01, 2009

Happy Birthday To Me!


YEAHHHH ik ben jarig! Goh, en 't voelt niet anders dan gisteren hihi.

We zijn gisteravond al begonnen met het vieren van mijn verjaardag bij Mortens. Ik moet ook eerlijk zeggen dat we met een klant op stap waren, maar omdat ik zo vaak een tafel regel bij Mortens, hadden ze iets speciaals gedaan! Lief toch?

We kregen de menu kaart waarop mijn naam stond! Hier in Hong Kong heet ik Joanna omdat Ans niet uit te spreken is voor hun. Het wordt al gauw "Ants" en ik weiger om als mier door het leven te gaan. En ze kwamen met z'n allen zingen voor mijn tafeltje! Embarrassing, maar wel lief bedoeld. Ik kreeg een super chocolade cakeje waar de chocolade zo uitstroomde en daarna kwamen ze nog met een drankje en een foto van de zaak.

Vanavond gaan we sushi eten met de chinese vrienden en met de Dutchies vieren we het van 't weekend. Gezellig! We blijven het lekker lang rekken, hihi.
En ik ben al super verwend door Chiel. Vandaag blijft hij net als vroeger thuis werken aan de eettafel, ik heb een Ipod Touch gekregen, en ik heb heel veel smsjes en mailtjes gekregen van iedereen. Daarvoor mijn hartelijke dank!

3 comments:

Anonymous said...

ans van harte gefeliciteerd met je verjaardag hier van uit hardenberg.
onze kleinzoon is gisteren geopereerd aan zijn openstaande gehemelte alles is goed gegaan in het ziekenhuis in Groningenen we hopen hem snel weer te zien

groetjes en nog een prettige dag verder Jan en Jantina

ARLENE VOOGD said...

Wat leuk en lief dat ze dit allemaal voor je doen Joanna!
Kus en knuffel van je zus!

Familie van Mierlo said...

he verwende vrouw,

je maakt ons nog jaloers!! Maar ik gun het je van harte! Lijkt me heel gezellig om binnenkort weer een koffie te doen. Ga zondag voor een week op vakantie en de week erna komt mijn moeder, dus moet even kijken wanneer het uitkomt, maar we houden contact.

Groetjes Ryanne

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails