Tuesday, May 18, 2010

Bye bye

Nou de meiden zijn net de lucht ingegaan. We hebben ze uitgezwaaid en het ging gelukkig zonder tranen. Over een maandje zijn we in NL en dat vooruitzicht maakte het allemaal wat meer relaxt. Alles paste in de koffers op 1 badhanddoek na. Niet slecht.

Voordat we richting vliegveld gingen hebben we nog heerlijk Thai's gegeten bij zo'n ieniemini tentje om de hoek bij ons.. We waren daar al heel lang niet geweest maar we maken er weer een wekelijks uitje van. Het smaakte heerlijk!

En vandaag hebben we nog even lekker de toerist uitgehangen. Eerst bij Spasso aan het buffet, toen de Starferry op en daarna de open top bus in om een rondje te maken door Central en Sheung Wan. Dat is echt een aanrader en ik ga dat zeker voortaan doen met onze gasten.

Je zit lekker, je ziet van alles, krijgt een lekker bruin tintje en het kost geen drol. Perfect dus. Elke 30 minuten vertrekt deze bus vanaf de Starferry op Central. Je gaat eerst een rondje rechts van het eiland.


Komt terug op het zelfde punt, stapt uit, stapt gelijk weer in en dan maak je een rondje links van het eiland. Richting Causewaybay, Happy Valley en Stanley. Wij hebben alleen het eerste rondje gedaan maar het was superleuk.

En nu de kids weer weg zijn gaan we morgen maar eens terug naar de werkelijkheid. Thersita komt morgen al dus dat komt goed uit.

De vakantie foto's van de dames kan je hier bekijken!

1 comment:

Fiona Teeuw said...

Na al die jaren ben je zelf nog steeds toerist. En plaats genoeg!

p.s. Ben, je hebt een mooie creatie afgeleverd. GESLAAGD!

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails