Sunday, May 16, 2010

Pim's in da house!

Gisteravond hebben we Pim weer ontmoet en in de armen gesloten. Hij is hier een paar dagen en belde rond dat hij in town is, of we een drankje wilden doen in Lan Kwai Fung. Hij was lekker op tijd en belde al om half zes dat hij er helemaal klaar voor was en al aan het bier zat in Bar George. Waar anders. Iedereen liet even z'n gezicht zien. Bram en Kamilla, Jesse, Steve en Silla en we hebben kennis gemaakt met Judith. En Pim zag er goed uit! Kan me vergissen maar het leek zelfs om hij meer haar had gekregen. Het leven in Abu Dhabi doet 'm zichtbaar goed!


We hebben weer vreselijk gelachen met z'n allen. We hebben 'm gemist onze Pim. Het was net of hij nooit was weg geweest. Ik schrok wel toen hij vertelde dat zijn vriend Hans Jurgen, voor ingewijden de man met de zebra speedo, vorig jaar is overleden aan een onoverwinnelijke ziekte. Hij is maar 39 jaar geworden...

Vanmorgen om 7 uur stonden we in de lobby. Jesse ging met Chiel 17 kilometer hardlopen en ik deed het in m'n eentje. Geen 17 maar 6 km. Ook niet slecht vind ik. Ik was net thuis toen Chiel ook al binnen kwam lopen. Huh?! Bleek dat hij door een taxi bijna was aangereden, opzij was sprongen en toen zijn knie verdraaide. Het gaat nu een stuk beter maar het blijft toch schrikken als dat net je slechte knie is. En zeker als je je al hebt ingeschreven voor de Hele Marathon in Sydney. Voor de schrik hebben we toen maar een I-pad gekocht! Ik dacht dat die I-Pad allang in Huize Honig zou zijn maar Chiel heeft zich ingehouden. Tot vanmorgen. Toen moest het echt! Ik heb de rest van de dag geen last van 'm gehad...Daarna zijn we ook naar Jong Ajax wezen kijken.
Nadat we bij het verkeerde stadion waren afgezet omdat we allemaal dachten dat het in HK stadium was en later bleek bij de HK Footballclub bleek te zijn, een fortuin voor een kaartje hebben betaald voor 2 maal 7 minuten voetbal, naast enorme Engelse blaaskaken zaten die dachten dat die hele tribune alleen voor hen en hun bier was bedoeld, de hitte ondraaglijk was, mochten we uiteindelijk aanzien hoe Tai Po (wie? ja Tai Po!) Ajax versloeg met 1-0. En dat terwijl Ajax die gozer van 4 miljoen euro in het veld had staan! Zonde van de tijd.


Vanavond hebben we gegeten bij Rain en Lydia. Zij hadden Pim ook uitgenodigd en het is net of hij nooit is weg geweest. Zo gezellig. Amy en Paul waren er ook. En we hebben zo gelachen! Vooral toen Nado, de hond van Lydia met z'n 70 kilo probeerde om de slippers van Pim af te pakken terwijl Pim nog in de slippers stond. Ik heb er nog buikpijn van. En mijn chocolade lava toetjes die ik ter plekke heb gemaakt waren geweldig. Goed gelukt. Met algehele stemmen is besloten dat we voortaan met kerst na de kalkoen, chocolade lava toetjes standaard op het menu gaan zetten!

Morgenmiddag gaan we Karaoken. Natuurlijk met Rain en Lydia en Crystal. En 's avonds nog een drankje met Pim en Judith. Leuk!

En dan het weer. Het is warm, het is klef, het is mistig en zo nu en dan komt er een onweersbui over waaien. Als je naar buiten kijkt dan denk je 'vestje meenemen' en als je dan buiten staat en de zweetdruppels vallen van je voorhoofd denk je 'stom, vestje had in de kast kunnen blijven'.

1 comment:

Arlene said...

Leuk behangetje hoor,zijn Linn en Joni alweer naar huis of gaan ze nog mee karaoke doen?

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails