Tuesday, May 18, 2010

Nog heel eventjes...

T'is alweer de laatste dag van Linn's en Joni's vakantie. Vanavond om half 11 vertrekken ze weer. Via Bangkok (d'as dan lekker...) naar Dubai en vandaar naar Dusseldorf waar ze, als er geen Thaise rebellen en aswolk dwars gaan liggen, morgen om 13.45 uur aankomen.

Gisteren hadden we een lekker rustig dagje. De dames hebben uitgeslapen, daarna geluncht samen met Chiel bij het dimsumvrouwtje, vervolgens zijn ze aan het zwembad gaan liggen, Mickey en Jaap kwamen nog even op de koffie omdat ze de sleutel hadden opgehaald van hun appartement in de Pinnacle (oh yeah!) en 's avonds zijn we naar Sai Kung vertrokken. We moesten echt aan de verse garnalen!

Chiel en ik hebben net hard gelopen op de boulevard (vierde keer voor mij!), Linn en Joni hebben net de koffers ingepakt (alles paste nog maar net!). Straks gaan we nog lunchen bij Spasso op het terras, dan stappen we de opentop bus in voor een rondje central, vanmiddag is gereserveerd voor zwembad, vanavond nog even eten met z'n viertjes en dan gaan we op weg naar het vliegveld. Bah, bah...

3 comments:

Mickey said...

haha, ze hebben niet zoveel schoenen gekocht gelukkig :-)

als je troost en/of gezelschap nodig hebt morgen: I'm just a phonecall away!

en je begrijpt natuurlijk dat Horizon Plaza binnenkort weer (misschien wel meer dan eens)bezocht moet worden, met assistentie graag :-)
X

simone said...

Ach Lieffie, zie dat over een paar minuten Linnie de lucht in gaat, gaat altijd veel te snel voorbij zo iets he? Paste alles in de koffers??? Nou da's heel knap dan wat een schoenen hebben die meiden verzameld, zeg!!!

ARLENE VOOGD said...

Je zal ze weer even moeten missen,mag je best een beetje verdrietig zijn hoor,maar......jij komt toch gauw weer naar Holland voor Ben?
Sterkte dikke kus van je zus!

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails