Wednesday, May 19, 2010

Rood tegen groen

Pfff, kreeg net een smsje van Linn dat ze nu veilig in Dubai zitten te wachten op hun aansluiting naar Dusseldorf. Pak van m'n hart....

Vanaf Hong Kong ging de vlucht eerst naar Bangkok. Daar mochten ze in het vliegtuig blijven zitten om te wachten op de passagiers die vanaf Bangkok naar Dubai/Dusseldorf wilden gaan.


Vanmorgen zag ik op CNN dat namelijk nu echt de pleuris is uitgebroken in Bangkok. Het leger heeft de afgelopen dagen de opstandelingen gewaarschuwd dat ze er aan kwamen en de opstandelingen werden alleen maar grimmiger. Die waren niet van plan weg te gaan maar hebben juist hun hakken in het zand gezet. En vanmorgen is het leger dus Bangkok ingetrokken, met alle gevolgen van dien.

Het vliegveld ligt redelijk dichtbij de stad en ik denk dat de "rode shirts" om een punt te maken richting vliegveld gaan. En dan zal je daar maar in een vliegtuig moeten wachten op de dingen die gaan komen! Bah.

Vanaf Hong Kong is het niet meer mogelijk om een ticket te boeken naar Bangkok. De alarmfase staat nu op ZWART. De enige vliegtuigen vanaf HK die richting Bangkok gaan zijn dus de transfers. In Bangkok is nu echt niets te doen. Alles zit dicht. Er zijn geen barretjes of restaurants of shoppingmalls open dus je hebt daar echt niets te zoeken. Mochten er nu mensen zijn die naar HK komen de aankomende tijd, wees nou niet stront eigenwijs, laat China Airlines nou even links liggen en stap in een airliner die rechtstreeks op HK vliegt!! Daar moet je tenslotte ook zijn, toch?

3 comments:

Mickey said...

:-)

fijn dat Linn en Joni voorbij Bangkok zijn!

simone said...

Gelukkig dat de meiden dáár niet meer zijn, zag het vanmorgen ook op rtl-nieuws toen ik wakker werd. Dacht ohh thats no good, hoop mar dat ze er niet meer zijn. Gelukkig!!! Kunnen ze beter in Dubai wachten en kijken naar de olie sjeiks dan afwachten of de roodhemden je vliegtuig blokkeren!!! XX

ARLENE VOOGD said...

Gelukkig maar dat ze uit Bangkok weg zijn zag het ook op TV,enge toestanden daar!

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails