Monday, May 03, 2010

Nog 1 nachtje slapen

Wat een weertje was het vandaag. De zon scheen volop, graadje of 28 en een niet al te hoge luchtvochtigheid. Super. Chiel en ik hebben als lunch een broodje gegeten op de boulevard. Picknicken. Heel gezellig en je hebt altijd wat om naar te kijken.

De taart is gedeeltelijk gelukt. De taart zelf ging als een speer maar de icing die er boven op ging, leek in eerste instantie prachtig gelukt te zijn. Helaas droop in de loop van de dag de icing van de taart af. Jammer maar helaas. Ik heb de icing er maar af geschraapt en nu lijkt het nog ergens op.

Daarna heb ik peanutbutter koekjes gebakken en marsepein balletjes met walnoot gemaakt. En daarna ben ik cornbread gaan maken om bij de soep te serveren. Ik was helemaal in de mood.

En nu zit ik de uren weg te kijken, hihi. Morgen gaat Chiel nog even naar China en vanuit Shenzhen gaat hij rechtstreeks naar het vliegveld. Ik daarentegen ben bang, dat ik om 7 uur al op het vliegveld zit. Nog 1 nachtje en dan is het eindelijk zover!

4 comments:

Arlene said...

Mijn zus,Mien Bakgraag!!!

simone said...

Cornbread recept graag!!! Yammie yammie

simone said...

Ooohhh nog maar een paar uurtjes, dan kan je Linn weer eens lekker verwennen.

Mickey said...

wil je peanut-butter-cookies vergelijken?!?! hihi,ik heb ze gister ook gebakken. met chocola, natuurlijk :-)

Die icing is helemaal niet erg hoor, eigenlijk 'hoort'-ie zonder. Misschien was-ie iets te dun. En eigenlijk is het ook wel lekekr als het een beetje in de taart zakt,extra citroensmaakjt.Er bestaat ook en recept met een wat dunnere syrup van suiker en citroen om de taart in te drenken. Anything goed en lekker zal-ie toch wel zijn.

Die marsepeindingen zien er ook heeeeerlijk uit!

good luck vandaag en dan is ze er!!!

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails