Monday, May 10, 2010

Ze bestaan echt!

Afgelopen zondag gingen we vroeg op pad. Om 9 uur werden we in het Kowloon Hotel verwacht waar we per bus naar Tung Chung gingen.

Bij aankomst in Tung Chung zijn we gelijk het voordek van de boot opgelopen en daar zijn we pas vanaf gekomen toen we van de boot afmoesten. Het was heerlijk weer. Lekker warm, af en toe een zonnetje en een warm windje. Later bleek dat factor 15 misschien iets te weinig was. De huid was goed door bakken en we zagen er alle vier als rode kreeftjes uit.


Maar we hebben de roze dolfijntjes gezien! Niet in de hoeveelheid zoals toen met Deborah maar ze hebben zich weer laten zien. We zagen zelfs een baby dolfijntje! Heel schattig en ze kwamen redelijk dichtbij. Het was alleen jammer dat de zee iets ruw was. Ik had echt moeite om niet over de railing te gaan hangen...


We hebben ons per bus af laten zetten in Tung Chung waar we eerst een broodje zijn gaan eten. Iedereen had last van de maag na die boottocht, maar zonder iets voel je je ook niet lekker. Hapje gegeten, beetje rond gelopen en per trein terug naar huis. Die avond hebben we nog een hapje gegeten met Ton en Ron die nu weer terug naar NL zijn.

Vandaag was het regen, onweer en nog meer regen. We zijn lekker thuis op de bank blijven hangen met een dvdtje. Ook lekker. En het was wel even goed om geen zon op de rode huidjes te voelen. In de middag moesten we eruit (het was gelukkig net droog!) om de paspoorten van de meiden bij het visumbureau op te halen. Nog wat boodschapjes gedaan en daarna met z'n allen gegeten in Chungking Mansion bij  de Everest Club. Lekker aan de curry en de naan. Heerlijk!


Morgen gaan we 2 dagen naar Shenzhen!

2 comments:

Sanne said...

Ja geweldig he die dolfijnen! Veel plezier in Shenzen :-)

Anonymous said...

Hey hoi..

Super die dolfijntjes.. Heb ze alleen nog nooit gezien. De volgende keer zal ik toch eens weer een poging moeten wagen.

Veel plezier met zijn allen !!

Ik ga zo slapen, aangzien om 3.30 mijn wekker gaat en ik om 5.15 uur op Schiphol sta om Jos op te halen. Pfff, kort nachie..

Groetjes,
Irma

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails