Wednesday, May 05, 2010

Ze zijn er weer!

We zitten in de taxi. Onze chauffeur rijdt pulserend doch veilig naar de luchthaven. Ik heb het gevoel dat ik mijn hersens nu op een plek heb zitten waar ze niet horen. Dat 'gassen, loslaten, gassen, loslaten' heeft alles door elkaar geschudt. De chauffeur vraagt aan Chiel waar we willen stoppen. "1", zegt Chiel."OK", zegt de chauffeur en vervolgens rijdt hij met een noodgang naar 3. Het verbaast me niets...

Bij aankomst zien we dat het vliegtuig uit Dubai al geland is! Een half uur vroeger dan verwacht! D'as mooi! Hoe eerder hoe beter. In hetzelfde vliegtuig zitten ook klanten van Chiel. Zij zijn op de hoogte van het feit dat onze dochter ook in hetzelfde vliegtuig zit. Zij komen als een van de eerste uit het vliegtuig. 'Ik kom hier al jaren, haal je me nooit op, en nu sta je ineens mij op te wachten', lacht Ton. Na even gepraat te hebben lopen ze door. Ton heeft zin in een sigaretje.

Even later komen Linn en Joni met witte bekkies door de gate. Helemaal kapot lachen ze flauwtjes naar ons. Dit wordt geen lange avond zo te zien. Wat heerlijk om ze weer in de armen te sluiten!! Vlug naar de taxi en dan naar huis.

Halverwege naar huis halen we Ton en Ron in. Zij hebben een taxichauffeur die met ruim 50 km/uur over de snelweg sjeest. Hihi. We zwaaien nog even terwijl wij allemaal met de haren strak naar achteren in de rugleuning geduwd worden door onze held. Hij rijdt 'normaal' en pulseren is hem onbekend.

Thuis aangekomen tilt Chiel zich zowat een breuk met Joni's koffer. "Ik dacht dat je niets zou meenemen hier heen? Dat je de koffer wilde vullen met spullen van hier?", zegt Chiel met een rood aangelopen gezicht. "Er zit bijna niets in hoor!", lacht Joni.

Als thuis de koffer open gaat snappen we waarom die koffer zo zwaar was. Er komen 4 kilopakken koffiebonen, 4 pakken stroopwafels, 4 kilo kaas en 10 pakken afbakbroodjes plus 2 pakken pannekoekmix uit! Lekker!!!!

De meiden gaan douchen, we nemen nog een drankje, er wordt hier en daar nog wat uit de kast gesnackt en dan vallen de oogjes dicht van de meiden. Ze gaan naar bed. En daar liggen ze nu nog!!!! Het is bijna twaalf uur 's middags!!!

5 comments:

Mickey said...

haha, lang leve tijdsverschillen. Heerlijk zeke rom ze thuis te hebben!!
Enjoy!!!

Fiona Teeuw said...

Dus jullie ontbijt bestond vanmorgen uit Hollandse Koffie en Hollandse broodjes Kaas?
Deze producten staan ook bij mij in de kast. We zijn nu eenmaal Hollanders!

simone said...

Heerlijk dat ze er zijn, heeeeeel veeeeel plezier met elkaar!!

M said...

Veel plezier met z'n allen! Ik denk dat de dames wel opknappen van een middagje 'shoe-shopping'...

Ryanne Becking said...

Wat genieten van je meiden! Heb net pas de tijd gehad om al je posts weer te lezen.

En euh...afbakbroodjes kun je ook hier kopen bij de Marketplace in het vriesvak :)

Liefs Ryanne

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails