Saturday, May 01, 2010

Lang leve de Koningin!

Bij gebrek aan vrijmarkten, aubades en oranje tompoucen niet een echte Koninginnedag. Maar Mickey had het gemis van een aubade en de tompouce  helemaal opgelost.

Om 9.30 werden we verwacht in Huize Navon (net zo vroeg als die echte aubade!) en toen we binnen kwamen zagen we koekjes, chocolaatjes en een oranje taart uitgestald staan! (toch een beetje vrijmarkt, hihi) Super lekker en heel gezellig om met Sanne en Ilse aan de koffie te zitten.


De borrel vanavond bij de Consul (de Sul voor intimi!) hebben we overgeslagen. Geen bitterballen en haring voor ons maar een geweldig etentje bij Aqua Tokio. Het Sakura Blossom Menu!
Ik heb zelden zooooo ontzettend lekker gegeten! Kost een paar centen maar dan heb je ook wat! En we vonden dat we Trix's haar verjaardag niet zo maar voorbij konden laten gaan...We hebben enorm genoten van de vele, vele hapjes die voorbij kwamen. En dat maakte weer goed dat een Nederlands gezelschap naast ons met 2 'schatten' van kinderen de boel stelselmatig aan het afbreken waren en sprint wedstrijdjes hielden van links naar rechts in het restaurant! Heel fijn.

Maar dat mocht de pret niet drukken. We zaten gezellig met z'n tweetjes te genieten. Het uitzicht was natuurlijk geweldig en als bonus kregen we de lichtshow ook nog te zien. Elk gerechtje was een lust voor het oog en de maag!


Daarna was het tijd voor een drankje in de Parlour. Dit restaurant is weer gevestigd in het prachtige complex Heritage 1881. Na de maaltijd werden we namelijk door Aqua uitgenodigd om daar een Dragon's Back Cocktail te drinken. En 'us bin hollanders' dus als het gratis is gaan we er gelijk voor!

We kwamen niet gelijk uit bij het juiste restaurant want in Heritage zitten wel 8 prachtige restaurants. Een behulpzame kelner liep voor ons uit en liet ons de juiste plek zien. Ik had geen idee maar al die restaurants plus het boetiek hotel zijn allemaal van de Aqua groep! Die hebben duidelijk geen last gehad van de recessie!

Jesse die e i n d e l i j k weer eens in Hong Kong was kwam er later gezellig bij zitten en daar hebben we lekker zitten bomen over van alles en nog wat. Het was niet alleen maar prietpraat, er zijn zelfs zeer bijzondere besluiten genomen!

Zo is er besloten door de heren Plasman en Honig dat zij een hele marathon gaan lopen in Sydney, Australiƫ!! YEAH!!! Deze marathon is in september. En zo is gelijk het besluit genomen om in december wederom een halve marathon te lopen in Siem Reap, Cambodja! Ik loop niet mee, maar je begrijpt dat ik deze initiatieven enorm toejuig!! (Is er ook een marathon op Mauritius?)

Ik ga lekker op de fiets erachter aan, hihi. Nog een pokke eind hoor, 21 km, maar ik ga foto's maken en vlaggetjes uitdelen aan al die schattige Cambodjaanse kindertjes. We baalden er allemaal van dat we het afgelopen jaar daar nou net geen foto's van konden maken. We laten vlaggetjes maken in China en die nemen we mee.

Doet me in ieder geval deugd dat de heren lekkere warme landen hebben uitgezocht om te rennen. Mij hoor je niet klagen! Enne... had ik verteld dat Linn en Joni hier dinsdagavond aankomen?

De rest van de foto's kan je hier vinden!

3 comments:

Sanne said...

Hmmm.... Dat ziet er allemaal wel beter uit dan de consulaatse bitterbal :-)

Mickey said...

het schijnt dat je ook zonder excuus van de marathon naar Mauritius kan :-). Maar dan moet je wel het excuus hebben 'dat je familie er op vakantie ging' :-) )

Maarruh...ikke mee, naar combodja? Please?(zal 't Jaap ook ff vragen of-ie ook mee wil :-)

miss honeybee said...

Iedereen mag mee hoor! Gezellig!

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails