Monday, May 24, 2010

Lang weekend

Het lange weekend is achter de rug. Afgelopen vrijdag was China vrij en vandaag is NL vrij vanwege Pinksteren. En volgens mij hebben jullie een prachtige 2 Pinksterdag gehad!



Vrijdag hebben we lekker gegeten met z'n allen in The Pawn. Zaterdag zijn we even naar de Ikea geweest in Kowloon Bay. Blijft altijd leuk. Ten eerste omdat je door een enorm groot winkelcentra loopt met 4 enorme hallen, en omdat je daardoor de meest rare dingen ziet.



Zo zagen we dat deze zomer een geel sloppakje voor volwassen mannen in is! Lekker makkelijk. Weet alleen niet of er ook voetjes aan zitten...Ik zie Chiel al lopen, hihi. En bij de Ikea wordt niet veel gekocht maar vooral gehangen op de bankstellen. Gezellig een tukkie doen of samen met je nieuwe vriendje lekker zitten.


Zaterdagavond gingen we met Jesse eten bij BLT. Lekker aan de popovers en Chiel dacht even wat zout op zijn bordje te doen. Helaas viel de dop van de fles en op bijgevoegde foto kan je het resultaat zien.


Even later wilden we een drankje doen bij Spasso op het terras. Maar daar waaide het zo hard dat de glazen en de stoelen over het terras waaiden. Niet goed dus. Best wel gevaarlijk als je die glazen zo zag gaan.

En gisteravond heb ik lekker lasagne gemaakt. Heel goed gelukt en chocolade toetjes na. Erg lekker. Jesse had de film "De hel van 63" meegenomen en we zaten gemoedelijk met het bord op schoot naar o.a. Chris Zegers te kijken. Wat wil een mens nog meer?

2 comments:

Arlene said...

Wij hadden(hebben eigenijk nog) een heerlijk pinksterweekend veel zon, 23-24 graden en dat is alleen al bijzonder na al dat koude weer.
Ben helemaal weg van die gele hansopjes!

Mickey said...

hahaha, doe Jaap ook zo'n geel pakkie!!

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails