Thursday, May 27, 2010

It's a beautiful day!

Het weer was gisteren perfect! Warm, zonnig en niet benauwd. We hebben niet zo veel van deze dagen in HK dus als het gebeurt MOET je naar buiten!



Na de lunch ben ik een stukje gaan lopen. Over de boulevard, langs de Starferry, achter de Gateway langs het water, via de China Ferry naar Austinroad en bij Elements ben ik even de supermarkt ingedoken. De Lemon Ice Tea kon ik niet laten staan bij Starbucks en met een beker vol ijskoude thee, liep ik weer terug naar huis. Echt lekker.


Zelfde weg terug en toen ik bij het water kwam zag ik iets heel raars! Is het monster van Lockness op vakantie in de haven van HK? Ik zag vissen het water uit springen en overal kleine draaikolkjes opdoemen. Zo te zien werden die best grote vissen opgejaagd door iets...maar door wat?? Is er een dolfijn in de haven? Of...een haai? Ik heb daar een half uur gestaan, die vissen bleven springen, de kraaikolken bleven verschijnen maar ik ben er niet achter gekomen wie/wat dit veroorzaakte.



Net naast de ingang van Ocean Terminal waren er kleine Chineesjes voetbal aan het spelen in een oranje KNVB shirtje! Ja, ja. Heeft Hong Kong ook een goed gevoel? Denken zij ook dat WIJ gaan winnen? De Nike-shop Hong Kong heeft er in ieder geval alles aan gedaan. Foto's van Sneijder en Huntelaar op de voorgevel en prachtige oranje shirts op de poppen in de etalage!

1 comment:

Ryanne Becking said...

ai, denk echt dat het een haai was, een dolfijn moet naar boven om te ademen!! Brrrr toch maar binnen de netten blijven dus!

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails