Sunday, April 19, 2009

Klamme dag

Zo. Wat een vieze klamme dag was het vandaag. Bah bah. Je loopt naar buiten en van top tot teen voel je de klammigheid op je huid neervallen. Net alsof je steeds met een natte handdoek om je heen loopt. 24 Graden en geen zon te bekennen! De hemel was en bleef grijs vandaag.
Vanmorgen regende het even flink, maar daarna bleef het voor het grootste gedeelte van de dag droog. En vanavond toen we in Sai Kung gingen eten, begon het wat te miezeren maar we hebben er gelukkig weinig last van gehad. We zaten hoog en droog. Op het dakterras onder een afdak! En de chili krab maakte heel veel goed!

Morgen vertrekt Chiel weer naar China voor 3 dagen. Ik was er al helemaal aan gewend geraakt dat hij in HK bleef werken. Maar nu alle klanten weer vertrokken zijn, kan hij weer zijn aandacht verplaatsen naar Shenzhen. Moet tenslotte ook gebeuren.

Update lopende zaken:
* Verder hebben we natuurlijk nog steeds NIETS gehoord van onze Ida. We hebben nu zo'n 4 keer gebeld of ze al wat wist, of wij het balkon kunnen krijgen, maar elke keer zegt ze weer: Next week I know. Wat een ongelooflijke doos is ze toch! Bah. We zijn nu alweer 7 weken verder. Chiel gaat morgen maar weer bellen en nu wil hij toch echt een antwoord. Ze blijft het maar rekken en rekken. Net zo lang totdat ze iemand heeft gevonden die meer biedt voor het appartement. En dan te bedenken dat het management geld uitlooft aan degene die een nieuwe huurder aanbrengt! Niet te geloven toch?

* Ook hebben we nog steeds geen geld terug gekregen van Flash. Natuurlijk kreeg ik op mijn blog een reactie. Natuurlijk niet van de eigenaar zelf maar van medewerkers. "Het zou echt allemaal goed komen... De fout was aan beide kanten gemaakt... Waarom moet dit nou via een blog..." Allemaal blabla. Maar opnieuw na weken nog steeds geen mail ontvangen hierover of een cent terug gezien op onze rekening van het onrechtmatige ge-inde geld. Het verbaast me ook niet eens. Je voelt gewoon aan je theewater dat je kan fluiten naar je geld. Dat hij nooit de intentie heeft gehad om geld terug te storten. *zucht*

Maar er is ook goed bericht!
Volgens het weersbericht gaat het zonnetje schijnen vanaf overmorgen en heeft Feyenoord weer eens een wedstrijd gewonnen! Kijk en dat zijn dingen die je niet moet onderschatten, toch?!

1 comment:

Arlene said...

Hoi zussie, nou je update eens gelezen,als je leest over Ida krijg je zin die dame eens flink de waarheid te zeggen maar ja daar zal ze ws ook niet koud of warm van worden.
Jammer dat het weer zo klammig is,hier hebben we al een paar dagen heerlijk zonnig weer zo rond 18*en dat is ongekend,mijn tuintje lekker opgeknapt en heerlijk in de zon gelegen.
Maar hoe is het met je rug?
Ik lees wel dat je na fysio meer last hebt maar dat schijnt zo te horen,had ik ook elke keer na een behandeling,vlgs de fysio peut moest ik meer drinken en mijn lijf meer rust geven na een sessie.
Nou liefie hou je goed,kalm aan doen als Chiel weer in China zit en liefs en knuffel uit Nunspeet!

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails