Wednesday, July 15, 2009

Aangekomen!

Dat was vroeg vanmorgen! Om half zeven ging de wekker. Yeah!! Lody komt!!

Chiel werd ondertussen ook wakker. Hij had ook niet echt veel tijd want Francois en hij wilden met de trein van half negen naar Shenzhen. Koffie zetten, douchen, spullen bij elkaar zoeken en om 7 uur sharp stond ik er helemaal voor. Afscheid genomen van Chiel en de taxi ingesprongen.

Ik wilde met de trein want die gaat zo lekker snel. Binnen 20 minuten sta je dan op de airport. Alle tijd dus. Het vliegtuig stond gepland om te landen om 7.35 i.p.v. 7.20. Dan moet dat ding nog aan de slurf, lopen naar de douane, paspoort controleren, wachten op de koffer...enfin die komt niet voor 8 uur de schuifdeuren door lopen, dacht ik...Ik keek op de klok. Oh t'is nog vroeg! Het is pas 7.35!

Ik liep van artival hal B naar arrival hal A. In de verte zag ik dat Dunkin'Donuts tegenwoordig had plaats gemaakt voor Starbucks. En da's mooi want ik had nog niet ontbeten! Kan ik lekker een short coffee of the day met een muffin nemen, dacht ik... Terwijl ik langs de glazen wand liep van Arrival A, zag ik daar een bekend gezicht. Nee, het zal toch niet? Is dat Lody al? Wat? Zo snel?

Ze had me totaal overvallen met haar vroege opwachting en de traditionele foto van "gast met slaaphoofd en koffer door de schuifdeuren in HK" heb ik ook niet kunnen maken. Helaas. In plaats daarvan heb ik nu de foto "gast-met slaaphoofd-op-de-bank" gemaakt!

Maar nu hebben we samen bij Starbucks aan de koffie gezeten! De hele reis was goed verlopen en echt moe was ze niet. Na de koffie zijn we per taxi naar huis gereden nadat ze de zogenaamde "klap- voor- je- kop- van- de- hitte" had gevoeld. Welcome in Hong Kong!

Thuis hebben we lekker aan de koffie gezeten. Lekker bijgepraat en het schema van vandaag doorgenomen. En we kwamen tot de conclusie dat we het belangrijkste eerst zouden doen. We zijn naar de Gateway gelopen omdat ZARA daar een enorme uitverkoop had en je dat niet ongestrafd kan laten gaan! De eerste hkdollars zijn ook al van eigenaar verwisseld, hihi. Toen aan de noedelsoep en vervolgens zijn we naar de tandarts geweest. De hechtingen zijn eruit! Jippie! Mijn volgende afspraak staat op 21 augustus. Dan kan Chiel nog even hard aan de slag want de prijs van een kroon of implantaat liegen er niet om! Pfff...Thuis gekomen hebben we allebei even de oogjes dichtgedaan voor 2 uurtjes en straks gaan we lekker eten en dan opnieuw de koffer inpakken. Om 7 AM inchecken en om 9 AM vliegen we. Dus om half 6 opstaan, ontbijten en dan de taxi in. Lekker vroeg anders denkt die zus van me dat het nog vakantie is. Mooi niet dus. Dat luie zweet moet eruit!

Ik denk dat de volgende post dus ook pas dinsdag te zien is want ik heb geen idee of ik ergens aan een pc kan zitten. Kuala Lumpur here we come!

5 comments:

Sanne said...

Heel veel plezier!!!

Familie van Mierlo said...

Wat heerlijk dat je zus er is! Geniet van elkaar en van KL, dat zal vast wel lukken als ik je plannen hoorde.

Ik kijk uit naar je verhalen volgende week.

Veel liefs

irma said...

Doe Lody de groetjes van me! Heel veel plezier in KL! Ga lekker shoppen daar, ik hoop dat je met een vrij lege koffer die kant op gaat...of je vliegt met Cathay, dan schijnt het niet uit te maken.. 6 kilootjes meer of minder doet t hem niet, zo spreekt een "ervaringsdeskundige" ;-)


Dikke kus!
Irma

Kristel said...

Lody en Ans, heel veel plezier in Kuala Lumpur en daarna weer in Hongkong!

Lody, ik heb de heren laten weten dat je veilig en wel bent aangekomen! Groetjes van allen en geniet ervan!

groetjes, Kristel
(collega van Lody)

Martijn said...

Wat een verandering! Leuk om een keer de 'gastvrouw met slaaphoofd zonder koffer op HK airport te zien!' te zien.

Veel plezier in Kuala Lumpur!

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails