Wednesday, July 29, 2009

Ze zijn er!

Eindelijk stond de klok op 1 uur. Met goed fatsoen mocht ik naar het vliegveld om Linn en Joni op te halen. En ik zag op internet dat het vliegtuig de wind mee had want ze kwamen een half uurtje eerder binnen dan verwacht.

Chiel was lekker in HK aan het werk gegaan en hij is lekker meegegaan. Ben en Lody hebben boodschappen gedaan zodat we bij thuis komst aan de koffie en taart konden gaan.

Wat duurt het toch altijd lang als je staat te wachten! Meestal komt de crew eerder door de gate dan de passagiers dus wij waren ook opzoek naar de KLM-crew. Nou die zijn niet te missen...groot en blond, zeg maar Hollands welvaren, zeker in vergelijking als de crew van Malaysia Air en Singapore Airlines eerder door de gate komt! Deze slanke dames lopen in traditionele kleding, sarong en sari, op hoge hakjes, met de haren in een wrong, en opgemaakt!

Maar nu kon het niet lang meer duren!! Een kwartiertje later zagen we eerst een gifgroene koffer en daarachter liepen Joni en Linn! Gezellig! De reis is goed verlopen en vanmiddag eerst maar even kalm aan doen. Vanavond gaan we aan de Peking Eend en dan is de vakantie echt begonnen!

5 comments:

Evelien said...

Ha die Lody,

Al weer 14 dagen op reis, het blijft leuk om via de verhalen van Ans over je belevenissen te lezen. Geniet er nog maar van met de steeds groter wordende groep familie!

Liefs,
Evelien

Fiona Teeuw said...

Ik moet zeggen dat de foto van Linn en Joni - gemaakt op airport - alles behalve slaperige koppies weergeeft. Stralend! Blijkbaar hebben de meiden (nog) geen last van een jetlag. In ieder geval heel veel familie plezier toegewenst.

Martijn said...

Veel plezier daar allemaal! Als je de Peking eend niet op krijgt kunnen jullie natuurlijk altijd een doggy-bag naar Horssen mailen. Jammie!

Wytske said...

Wat een gezelligheid zeg, steeds meer mensen!!!
:-)))

Gatenkaas said...

Oh chips, ik vergat een rare naam te verzinnen....

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails