Tuesday, July 28, 2009

SPIERPIJN!!

Na onze enorme sportieve prestatie van afgelopen zondag, kan ik nu met zekerheid mededelen dat wij allemaal krom lopen van de spierpijn!

Het viel in eerste instantie wel mee. En gisteren (maandag) leek het wel mee te vallen. Behalve dan de spierpijn in mijn schouders van het dragen van de rugzak. Net als Chiel die een rugzak vol met drinken en eten meezeulde. Hij zei liefkozend tegen Lody die zeer ontspannen rond liep "don't you worry! De koelies sjouwen wel hoor! Lukt het wel een beetje prinsesje?" Lody maakte net een filmpje maar dat stukje heeft ze wijzelijk niet opgenomen!

We stonden gistermorgen ook vol zelfvertrouwen op de Wii. Na zo'n prestatie kan het toch niet anders dan dat we allebei wat gewicht hebben verloren? Nou niet dus! We waren weer wat aangekomen...Nou ja. Straks gaan we weer power walken.

Gisteravond hebben we Ben opgehaald van het vliegveld. Na 2 weken Singapore is hij weer terug in HK. En hij blijft tot 18 agustus! Het duurde wel even voordat hij eindelijk door de gate kwam kwam lopen omdat de bagage even op zich liet wachten. Maar rond middernacht was hij eindelijk weer "thuis"! En morgen (woensdag) komen Linn en Joni aan! Jippie!! Volle bak in Huize Hong!

Ben heeft een geweldige vakantie gehad en hij was natuurlijk erg blij zijn meissie weer te zien. Hij had ook een geweldige verrassing gekregen van Anisah. Ik mag daar nu nog niets over zeggen maar ook nu kan ik met zekerheid zeggen dat ik GEEN oma wordt en dat er geen trouwerij in het verschiet ligt!

Vanavond komt Chiel weer thuis. Eigenlijk wilde hij pas woensdagavond thuis komen maar de gedachte dat zijn dochter woensdagmiddag al thuis is en dat Ben er ook weer is, kon hij niet aan. In NL is het super rustig vanwege de vakantie en hij komt lekker naar HK toe. En gelijk heeft hij! Je kids maanden achtereen niet zien is best zwaar...

Ook de tickets zijn binnen voor onze trip naar Phuket. We gaan met z'n zevenen! 4 Augustus komen Remy en Rachida, 7 augustus vliegt Lody terug en 9 augustus vliegen we naar Thailand. Jippie!!

2 comments:

Sanne said...

Sterkte met de spierpijn. Verbaast me niks ;-)

ARLENE VOOGD said...

Ja dames wie mooi wil zijn/blijven....heb meelij met jullie:-).Heerlijk zometeen heb je bijna alle kids bij je en Remy volgt!Enne Lody wat Chiel zei over die bagage,zo hoort het toch?
Strakjes weer naar Pukhet,nou heerlijk hoor.Wij hebben de papieren voor de reis ook binnen,vertrekken zaterdag om 12.50 uur vanuit Weeze,later als we dachten maar wel beter want Martin moet vrijdag nog de hele dag werken.
Maar.....mijn koffer staat al klaar!
liefs jullie zus.

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails