Thursday, July 23, 2009

Alarm


Vanaf gistermiddag was aan de overkant van onze flat in een leeg gebouw een alarm aan het toeteren. Heel irritant. Ik had de ramen open en dat was geen succes. Dus ramen dicht gedaan. 's Avonds toch nog even de boel aan het luchten, stond die toeter nog steeds aan! Vanmorgen kwam dan eindelijk de brandweer een kijkje nemen. Na 24 uur!! In ieder geval is het alarm uitgezet nadat ze het hele gebouw hadden geïnspecteerd. Halleluja!

Chiel is weer thuis! Gezellig. Ik had hem al anderhalve week niet gezien. Hij was steeds de hort op in China en wij in Maleisi├ź. We hebben met z'n drietjes lekker Indisch gegeten.

Vanmorgen zijn Lody en ik naar Victoria park gegaan om te power walken. Gisteren liepen we op de boulevard en de hitte, de zon en de luchtvochtigheid waren Lody iets te veel. Vandaar dat we zijn gaan lopen in het park onder de bomen. Lekker.

Toen we net thuis waren, stapte Therasita binnen. Met een eigen gebakken bananen-walnoten cake! Kijk daar heb je wat aan. Wat een scheetje! Lody en ik zijn na het douchen gelijk weer naar Chiel gelopen en toen hebben we met z'n drietjes sushi gegeten.

Chiel weer aan het werk en wij zijn de Gateway maar weer 's ingelopen. Beetje rond geneusd en koffie gedronken op het terras bij Spasso.
En nu hangen we op de bank. De voetjes zijn een beetje moe!

3 comments:

Sanne said...

Nou wat een schat die Theresita! En wassie ook lekker?

Familie van Mierlo said...

Tjee, wat lijkt je zus op jou!! Lekker genieten zo met z'n allen!!

Liefs ryanne

Ans said...

De bananencake was heerlijk! Misschien moet ik haar de volgende keer een polsen of ze niet een maaltijd wil koken, hihi.

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails