Saturday, July 25, 2009

Elvis is niet meer...

Vegetarisch chinees stond gisteravond op het menu! Samen met Mark en Wytske zijn we naar het eettentje geweest in Mongkok. Heerlijk gegeten (Mark had weer bijzonder zijn best gedaan met bestellen) en daarna kwamen we bij de volgende verrassing.

We wilden nog een wat drinken en we kwamen terecht in Langham Place op de bovenste verdieping waar je een pleintje hebt met barretjes en restaurantjes! Het zag er super gezellig uit en omdat het plafond is verlicht kompleet met wolken, lijkt het of je gewoon buiten op een terras zit. Ik kom best vaak in Langham Place maar op deze verdieping was ik nog nooit geweest. Vanaf het glazen balkon heb je echt een waanzinnig uitzicht op de lobby vloer van het winkelcentrum. Voor sommigen net iets te hoog! Ik noem geen namen want we weten allemaal dat we Jos bedoelen!Vandaag weer gesport, (Chiel liep vandaag 2 maal!) boodschapjes gedaan, dimsum gegeten, terrasje gepikt en geluierd.


We wilden bij Elvis eten en wat blijkt? Elvis bestaat niet meer! Niets nieuws zullen jullie zeggen, Elvis bestaat al jaren niet meer, maar onze Elvis in Lan Kwai Fung is gesloten!! Volgens wat serveersters van het andere Maleisische restaurant kwam het omdat er steeds gevochten werd. We hebben i.i.g. lekker gegeten bij het Good Luck Thai restaurant. Zeg maar gebunkerd.

En daarna, omdat de sateetjes zooo lekker smaakten, zijn we naar de Bali Bar gegaan in het Nathanhotel in Jordan. Volgens Wytske en Mark een geweldige loungebar boven op het dak van het hotel. Jesse en Jos waren wat sceptisch voordat ze de lift instapten maar toen we buiten op het dakterras liepen waren we het helemaal eens met Mark en Wytske!
Geweldig. Lekker buiten. Aircootje. Flesje wijn. Lekkere hangbanken. Stroompje water en wat gepingel-pongel van windgongen. Helemaal goed.

Morgen gaan we hiken!

4 comments:

ARLENE VOOGD said...

Wat hebben jullie het toch zwaar zo!Ennne Chiel,niet zo fanatiek he,2 maal per dag sporten,jakkie!!
En is Jesse zomaar weer eens in HK?
Lody wat heb jij een rotvakantie,lekker eten,uitgaan,mooi weer ik leef met je mee!
knufs Arlene

simone said...

Tjonge jonge zeg, wat is het leven in HK zwaar!!! :) Maar goed iemand moet lijden voor de rest van de mensheid!! Hahaha, hoop dat jullie waanzinnig genieten, van al het leuks dat op jullie pad komt en van elkaar. Gezellig hoor dat strakjes alle "Hongs" bij elkaar zijn.

Ciao
Simone

Balibarpromotieteam said...

He, wat goed dat jullie er geweest zijn! Ik moet wel zeggen dat het na de promotie van Mark wel alleen nog maar tegen kon vallen, maar het ziet er gewoon leuk uit en erg relaxed met die banken. Maar geen satetjes. ;-)

Mark said...

Heel goed dat jullie geweest zijn.
En mooi dat het door de keuring heen kwam.

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails