Thursday, July 02, 2009

Boooooring....

Wat is het toch saai als iedereen of op vakantie gaat of moet werken of in een vliegtuig zit. (zucht)

Neem nou Jos en Irma. Die zitten nu ergens op Langkawi te relaxen in een super resort. Of Jesse. Hij vloog de afgelopen weken van hot naar her en daarna begraaft hij zich lekker in China. Of die man van mij. 3 Dagen per week in Shenzhen.

Als Chiel in China zit, dan vermaak ik me normaal gesproken wel. Ik klungel wat in huis of zo, of ik ga lekker uit eten met vrienden, of ik zit aan het zwembad. Maar deze week is wel heel erg stil...Er gebeurt helemaal niets! En op straat is het ook al zo stil... En ik heb ook nergens zin in...

Gelukkig komt Chiel vanavond weer thuis.

En zaterdagavond! Dan komt Ben! Hij blijft 1 nachtje slapen en dan vertrekt hij de volgende dag naar Singapore voor 2 weken. Kan hij eindelijk zijn vriendinnetje in levende lijve zien. En daarna is hij hier voor een hele maand!

Ik kijk uit naar het bezoek van Lody en onze kids! Vanaf 14 juli tot eind augustus gebeurt er weer wat!! Gezellig!

Dan ga ik nu maar even naar Starbucks...in m'n eentje...(zucht)

4 comments:

Anonymous said...

Nou ik verheug me er ook heel erg op hoor. Ben nu echt aan het aftellen, nog 12 nachtjes slapen... Heerlijk kunnen we samen aan de koffie bij Starbucks, dimsummen, genieten van Maleisie enz. enz. enz. Maar eerst zaterdag zorgen dat je zoon netjes op het vliegtuig komt.

Tot snel, liefs en dikke kus Lody

Starbucksganger said...

Aaah, zielig! Ik wil ook best koffie met je drinken hoor!

ARLENE VOOGD said...

Is jij een beetje zielig??
Nou even flink zijn en dan...
liefs Arlene

Familie van Mierlo said...

Kijk, en op zulke momenten kun je gewoon bellen! ik had ook zo'n dag...alleen ben ik niet naar de Starbucks gegaan, maar heb ik 7!! dehumidifers en heaters opgehaald in DB in m'n eentje!

Die koffie lijkt me een stuk gezelliger :)

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails