Sunday, July 05, 2009

Een regenachtige zaterdag

Weekend! Altijd leuk! Wel eentje met tropische regenbuien, maar dat mag de pret niet drukken. Het blijft vreemd dat als het regent, het niet koud is! Je staat eigenlijk drijfnat te worden in warme regen!

Eigenlijk hadden we geen plannen voor vandaag. Maar we hadden wel zin om even wat te gaan doen. Dus we zijn in MTR gestapt en richting Wanchai gegaan waar de Running Shop ergens op de eerste verdieping in een nietszeggend flatje is gevestigd. Chiel heeft een paar nieuwe renschoenen besteld en wilde weten of ze ondertussen al waren aangekomen. Niet dus. Volgende week maar opnieuw proberen.

Omdat deze renshop 2 blokken vanaf Bram's huis staat, zijn we gelijk even op de koffie geweest. En we kwamen echt onverwachts. Bram zat in bad en Kamilla was de boel aan het soppen!! Nadat we over de eerste schrik heen waren, hebben we een bakje koffie gedronken en daarna lekker wezen lunchen ergens in causewaybay met z'n vieren.

Jesse had al een berichtje gestuurd dat hij vanavond terug zou zijn in HK. Hij moest nog wel even 16 uur vliegen vanuit New York. Om 9 uur vanavond zijn we met z'n allen naar Wildfire getogen, heerlijk gegeten nadat de stroom een keertje of 5 was uitgevallen, en als toetje zijn we bij All Night Long wezen dansen en zingen! Heel gezellig!Weer keurig op tijd naar huis gegaan en morgen is het eindelijk zover. Ben komt aan! Jippie! Hij zou eerst gelijk door vliegen naar Singapore, maar de plannen zijn wat veranderd. Hij blijft hier een weekje, gaat dan voor 2 weken naar Singapore, en blijft daarna weer 3 weken hier.
Nog 14 uurtjes wachten....

1 comment:

Anisah said...

:)

thanks again, Ans! mwahhss.

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails