Monday, July 06, 2009

Ben


Jippie! Ben is aangekomen!

Gistermiddag zijn we naar het vliegveld gegaan en om 6 uur kwam Ben dan eindelijk de klapdeuren door lopen. Hij had ietsjes vertraging en het duurde even voordat de baggage gelost was, maar toen was het dan eindelijk zover. "Benno" stond ineens tussen ons in!

De vlucht was goed verlopen. Hij had wel een paar uur moeten wachten in Parijs, maar dat mocht de pret niet drukken. Thuis aangekomen en na een douche genomen te hebben, zijn we met Ben en Jesse een hamburger wezen eten. We kwamen net op tijd thuis! Het begon enorm te regenen en de hemel werd verlicht door de lichtflitsen.

Chiel is nu weer naar kantoor in HK en vanmiddag gaat hij nog even mee met mij naar de tandarts. Brrr... Ben is net wakker geworden en zit bij te komen van de jetlag. We zijn net een echt gezin nu!

4 comments:

Sanne said...

Gezelligheid! En veel succes vanmiddag. Kunnen jullie niet als gezin naar de tandarts? Scheelt vast. Hou je taai!

Tandarts said...

Oh, goeie afleiding voor de tandarts! Sterkte maar weer... :-)

Familie van Mierlo said...

Hi Ans,

Goede nieuws is dat Ben straks een nog mooiere mama heeft als ze naar de tandarts is geweest :) Kan hij mooi van genieten nu hij er is! Sterkte (als je niet al bent geweest) en geniet van Ben!!

Liefs Ryanne

Anonymous said...

Ha zus en neef,

Blij om te lezen dat Ben goed is aangekomen. Geeft vertrouwen voor de toekomst toch. Linn en ik hebben ook een goede terugreis gehad. Stonden een klein uurtje later alweer in Druten.

Ben geniet lekker samen met je mam, Ans veel succes/sterkte bij de tandarts en tot gauw.

liefs Lody

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails