Wednesday, July 15, 2009

Stilte voor de storm...

T'is nu half een 's nachts. Ik heb net de wekker gezet op half zeven...

Chiel gaat met Francois naar China en hij komt pas zondag thuis. Ze moeten wat leveranciers af en Francois is nogal lang van stof, hihi. Vandaar. We hebben net wat gegeten met hem, stukje gewandeld langs de boulevard en het Peninsula, nog een drankje bij Athena, en toen heeft Chiel hem ingestopt. Zijn koffertje staat al klaar...

En ik ga morgen mijn zusje afhalen van het vliegveld! Yeahhhh!!! Gezellig! Ik heb net gekeken op internet en haar vlucht heeft een pietsie vertraging. In plaats van 7.20 staat hij op 7.35 uur. Ik mag dus lekker vroeg de trein in om Lody op te halen.
Vandaag heb ik nog een vracht laten komen van de Park'nShop, zodat we niet de deur uithoeven voor een glaasje wijn, hihi. Het bedje is opgemaakt, de badkamer is schoon, de was is gedaan. Ik ben er helemaal klaar voor!

Veel tijd om te rusten heeft Lody niet. Ik hoop echt dat ze wat kan slapen in het vliegtuig.
Het tijdsschema is strak! Ophalen van het vliegveld, kop koffie, douchen, lunchen, tandarts (ben nu al 2 keer gebeld trouwens door Carol de tandarts. Of alles goed gaat met mij, of ik geen last heb van pijn, enz. enz. Ik sta versteld!) om de hechtingen eruit te halen, colaatje op een terrasje, lekker bijkletsen, diner, glaasje wijn, slapen en dan moeten we donderdag om 7 uur weer op het vliegveld staan! Dan gaan we naar Kuala Lumpur!

We blijven daar t/m maandag. Ik heb me al aardig ingelezen wat er te doen valt, wat we moeten zien, waar we onze voeten kunnen laten "nibbelen" door visjes...wat? Jazeker! Ik heb nog 2 prachtige foto's van Irma die samen met Jos in een bak met water zijn gaan zitten en dat ga ik met Lody doen! Ik hoop dat het hotel goed bevalt, want ik heb hem uitgezocht op het zwembad en lokatie.

Je begrijpt, ik ben nog even aan het genieten van mijn allerlaatste avond rust... tot 18 augustus is dit huis vol! Heeeeerlijk!!

Lody van 15 juli tot 7 augustus
Ben van 27 juli tot 18 augustus
Linn en Joni van 28 juli tot 18 augustus

4 comments:

Yvon said...

Heel veel plezier gewenst, Ans en Lody!! Maak er een heerlijke tijd van;-)
Lody, als je op weg naar huis bent, zullen we aan je denken meid, wij vertrekken die dag op vakantie naar Frankrijk;-))
Lieve Ans, een hele fijne tijd gewenst met je zus en met Ben, Linn en Joni!! Geniet er van en maak er iets moois van!!

Enne, Chiel... Probeer een beetje mee te genieten hè??

Liefs, Mari en Yvon

Fiona Teeuw said...

Ans, voor jou is ook niets te dol hé! Mijn voorstelling van jullie woning moet ik bijstellen. Want eind deze maand 4 gasten gelijktijdig herbergen is blijkbaar full-house maar geen probleem. Voor nu prettige dagen met zus en een goed verblijf in KL toegewenst. Ik wacht de vakantie-kiekjes af.

Evelien said...

Hallo Lody, even via Ans (ook voor jou de hartelijke groeten vanuit Maurik natuurlijk) een berichtje: ik hoop dat je een goede reis hebt gehad; weinig vertraging gehad in ieder geval las ik! Even snuffelen aan Hong Kong (voelt vast weer erg goed) en dan op pad naar Kuala Lumpur. Ik wens jullie beiden daar een heel fijne tijd toe en voor daarna, lekker genieten van elkaar en al het andere goede dat er ongetwijfeld ook zal zijn! Liefs, Evelien

ARLENE VOOGD said...

Hoi zussen, ik wens jullie heel veel plezier samen en geniet van jullie korte vakantie naar KL.
Ik ga jullie volgen via het blog.
liefs Arlene

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails