Saturday, July 11, 2009

Weekend en dus regen!


Nog een paar nachtjes slapen en dan gaat Ben naar Anisah in Singapore. Hij heeft er veel zin in. Dat begrijp je toch niet? Wat kan er nou leuker zijn dan om met die twee oudjes gezellig thuis op de bank te zitten?

En 15 juli komt Lody aan. Gezellig. Ik heb dan nog even de tijd om haar bed te verschonen en de boel in orde te maken. 's Ochtends haal ik haar op, 's middags gezellig samen de hechtingen laten verwijderen, 's avonds eten met Francois uit Frankrijk die hier dan ook is op zakenbezoek en de volgende morgen vertrekken Chiel en Francois naar China en Lody en ik naar Kuala Lumpur. Yeahhh!!!

Vrijdagavond zijn we gaan eten met Jos, Irma en Al. Bij de mexicaan in Wanchai. Ik heb een soft taco uitgezocht en dat ging goed. Met pijnstillers weliswaar.

Vanavond gaan we naar Sai Kung. Althans dat is het plan, maar ik weet niet of dat nog doorgaat want op dit moment regent en waait het als een gek. Typhoon Warning nummer 3 is afgekondigd. Maar we zullen zien. T'is nog steeds 30 graden maar die bloedhitte van de afgelopen week is verdwenen. Praise the Lord!

Chiel is nu aan het hardlopen op de band om z'n nieuwe sportschoenen uit te proberen die we na een maand eindelijk konden ophalen in Wanchai. Ben loopt nu met Michael en Al ergens in Lan Kwai Fung op het "Beer festival", Jos en Irma zullen wel ergens op een markt lopen om de laatste inkopen te doen voordat ze vertrekt naar NL, Jesse is natuurlijk weer aan 't karaoken in China, Bram en Kamilla genieten van hun rustige weekend voordat de familie komt logeren en ik zag vanmorgen dat Wytske en Mark ergens op een eiland aan het kamperen zijn! Misschien niet de beste timing maar wel spannend. Ik zie ze in gedachten al aan de tentstokken hangen zodat hun tentje niet de Zuid Chinese Zee in waait.

En ik? Ik zit lekker achter de pc. Niets te doen. Met een bakkie koffie. Hmmm....lekker.

1 comment:

Anonymous said...

Ha Ans, Chiel en Ben,

Nou voor mij nog en dagje werken en dan heb ik eindelijk de zeer welverdiende vakantie. Mens wat ben ik er aan toe. Wel leuk om te zien dat mijn programma voor de eerste dag al rond is. Ben ook superbenieuwd naar KL. Heb de koffer vandaag al zover ingepakt, hoef alleen nog maar schoenen en toiletartikelen toe te voegen. Zal zoals altijd wel weer veel te veel mee hebben, maar ja beter mee verlegen dan om verlegen. Betekent natuurlijk niet dat er niet geshopt moet worden....... Nou lieverds, tot woensdag allemaal.

Heel veel liefs en dikke knuffels,
Lody

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails