Sunday, July 12, 2009

Zondag

We zijn toch maar niet naar Sai Kung gegaan. Het weer zat even tegen. Het begon enorm te waaien en de regen kwam ineens met bakken uit de hemel vallen en voordat we het wisten was het T3 geworden. Niet zo slim om dat toch naar Sai Kung te gaan.

We zijn maar gaan hotpotten i.p.v. seafood eten. Cynthia's moeder en broers waren er, Irma kon ook nog mee eten, en zelfs Bram en Kamilla waren er. Heel lekker en heel gezellig. Daarna nog een drankje gedaan bij ons in de straat en toen zijn we naar huis gegaan. Ben bleef nog even hangen, net als Jos en Al en zij kwamen pas in de vroege morgen thuis.

Voor Jos een beetje korte nacht, maar een man als hij is, stond hij keurig klaar om half elf, om naar Causewaybay te vertrekken. We hadden met Bram en Kamilla afgesproken om daar te gaan hardlopen. In het Victoriapark. Ik vond het super! Ik zou gaan powerwalken met Kamilla maar we hebben zelfs hard gelopen! Leuk rondje en er was genoeg te zien op zondag. Het zat vol met de Filipijnse dienstmeisjes.

Later kwamen Bram en Kamilla naar onze kant. Het plan was om te gaan dimsummen. En daar lekker lang over doen zodat we gelijk door konden gaan naar de film in Elements. Jos heeft de kaartjes geregeld, we zijn gaan lopen naar Elements, beetje rond gehangen, koffie gedronken en toen lekker lang uit in de bios.

En nu zijn we thuis. Ben is zijn koffer aan het inpakken want morgenvroeg vliegt hij naar Singapore!

No comments:

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails