Friday, July 10, 2009

It's getting hot in here


Allereerst wil ik iedereen bedanken voor de comments op mijn vorige post. Heel lief. En de pijn, mede door de lieve comments en de pijnstillers, verdwijnt als sneeuw voor de zon... En die zon schijnt volop! En het is niet meer warm, het is superheet!

Gisteren viel me op dat het niet klam heet is maar droog heet. Je kan echt niet zo maar in de zon staan als je wacht voor het stoplicht. Samen met de andere 7 miljoen Honky's, sta je te schuilen in de schaduw tegen de gevels aan. En zodra je in de zon loopt, moet je oppassen dat je ogen niet uitgeprikt worden door de tientallen parasolletjes die tegelijkertijd worden uitgeklapt.

Ik ben bang dat het vandaag hangen wordt bij het zwembad. Vandaag blijft het nog steeds bloedheet met volop zon. Geen wolkje te zien...

Ik zag net op CNN dat er weer een tropische storm rechtsstreeks onze kant op komt. Volgens CNN komt hij over 72 uur over Hong Kong waaien vanaf de Filipijnen. We zullen zien...


Gisteren ben ik trouwens nog met Ben even op stap geweest. Eerst naar het kantoor van Chiel. Daar was Ben nog niet geweest. Toen naar de Burger King, alwaar ik Ben mocht aanschouwen hoe hij een Big Wopper naar binnen schoof en ik op een patatje mocht zuigen, en toen gingen we naar de supermarkt in Elements. Lekker koel en volop airco. Is ook wat waard!


Toen we in de taxi zaten, zagen we hoe een auto van Google Maps ons voorbij reed.
Tegenwoordig kan je op internet precies zien hoe een stad eruit ziet. En natuurlijk moet iemand dat in kaart brengen. En ik weet dat er auto's rondrijden die opnames maken van het straatbeeld, maar ik had nog nooit zo'n auto in actie gezien. Tot gistermiddag!

4 comments:

Sanne said...

So take off all your clothes!

Fiona Teeuw said...

Hoi Ans, Chiel en Ben,

Vanaf vandaag ga ik jullie belevenissen volgen. Heerlijk om jouw stukjes te lezen. Hoewel het bezoek aan de chirurg een traumatische ervaring voor je is heb ik genoten van de manier waarop je de kolom schrijft.
Ik heb nog wel even wat tijd nodig om inzicht te krijgen hoe de afgelope jaren in HK voor jullie geweest zijn. Een van mijn vragen, die ik gisterenavond had, is nu beantwoord. Ben is momenteel voor enige weken bij jullie op vakantie. Ik ga straks maar eens in het verleden lezen of de antwoorden op mijn andere openstaande vragen ook terug te vinden zijn. En natuurlijk plaats ik later een foto op mijn Blogger-account.
Voor nu sterkte met het verdragen van de hitte. Groetjes uit een regenachting Bonn.

ARLENE VOOGD said...

Geniet er maar van hier is net voor midden nederland de vakantie begonnen dus ook voor mij en het is een herfstachtige dag en ik heb net de CV even aangezet om de kou en het kille gevoel in huis weg te krijgen!

Kampeerder said...

Hahaha, op een patatje zuigen! Ja sorry het is natuurlijk erg maar dat klinkt wel heel grappig (en niet zo lekker)!

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails