Tuesday, July 07, 2009

One down, one to go!

Het lijkt wel of mijn leven tegenwoordig bestaat uit bezoekjes aan de tandarts! Gisteren mocht ik weer! Jippie!!

Om half drie zaten we keurig te wachten en een paar minuten later werd ik opgehaald door de assistente. Chiel volgde mij in m'n kielzog. Gelukkig wel. Ben nog steeds niet blij met dit soort bezoekjes.

Carol, zat alweer klaar in haar prachtige designer zomerjurk met deze keer, zwarte hoge hakken. Ze verwelkomde ons en zei tegen Chiel dat ze het zeer bijzonder vond dat hij weer meekwam. Mij ging ze uitleggen wat er ging gebeuren. Eerst een spraytje in de mond om alles al wat te verdoven zodat ik geen prikken zou voelen, dan een injectie en na 10 minuten nog een injectie. Tijdens de wachttijd konden we kijken naar de tv die boven de stoel hing.

Ze was super lief en binnen een kwartier stond ik weer buiten zij het met een prop katoen in mijn mond waar eerst de kies zat. Nu nog een afspraak bij de kaakchirurg. Ze wilde toch dat we naar Central gingen waar haar collega mijn andere kies er uit zou halen. Maar zei ze, ze wilde er ook bij zijn speciaal voor mij, omdat ik zo bang was, en omdat ik haar nu al kende, was het dan misschien minder eng voor mij. Heel lief.

Ze zouden bellen met Chiel omdat echt mijn hele hoofd verdoofd was, en ik geen idee had of ik langzaam mijn eigen tong aan het opeten was of dat ik aan het praten was. Na nog wat foto's gemaakt te hebben konden we naar huis. Een zak vol pijnstillers kregen we mee.

Woensdag is de afspraak. Chiel probeert vandaag de afspraak te verzetten naar donderdag zodat hij erbij kan zijn, want vandaag is hij weer vertrokken naar China. Dat is nog even spannend dus. Anders moet Ben maar mee, hihi... Oh, Chiel belde net op. Na mijn vakantie naar KL heb ik een afspraak met de kaakchirurg. Even een weekje niets...Pfff. En dan gaat Chiel mee en Lody!!

's Avonds hebben we met Bram en Kamilla en Jesse gegeten bij de Springdear Restaurant bij ons op de hoek. En terwijl die ganze familie aan de pekingeend zat, heb ik lekker een soeppie opgeslubberd...Boffen he?

2 comments:

simone said...

Ik geloof heilig dat bezoekjes aan de tandarts nog steeds niet leuk zijn, maar deze Carol en haar collega's doen wel heel erg hun best. Vroeger was het niet zeuren, moest nou eenmaal gebeuren, dus open die klep!!!

Houd je taai en sterkte!!

XXX
Simone

Anonymous said...

Nou, nou je kunt al die jaren in een keer inhalen hè. Maar natuurlijk ga ik mee. Zal je steunen hoor.

Nog maar 7 nachtjes slapen en dan zit ik ook in het vliegtuig.

Lekker, sterkte donderdag en see you soon....
Lody

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails