Wednesday, November 25, 2009

Bonnetjes

Ik ben weer bij.

Ik heb alle bonnetjes uit de schoenendoos weer keurig gerangschikt op datum en omschrijving. En alles natuurlijk ingevoerd in excell. Maar voordat ik daar mee mocht beginnen mocht in de maand september nog even over doen. Nadat ik vorige maand de computer had ge-herinstalleerd was ik al mijn data kwijt geraakt. Zo ook mijn excell workbook waar alles in stond. Gelukkig had Chiel nog een kopie tot en met augustus. Dus vandaar.

Maar ik heb het weer gedaan. Die schoenendoos stond mij al een tijdje aan te kijken. Net als alle bonnetjes die verspreid lagen op mijn bureau. Volgens mij kon je ze ook horen roepen als je net voor de tv zat met een kop koffie..."Ans!!! Bijwerken! Invoeren!" Maar ik heb weken gedaan of ik doof was...tot vanavond dan. Het moest echt gebeuren.

Vanmorgen heb ik weer hard gelopen. Het ging goed. Kreeg alleen daarna een beetje last van mijn rug. Morgen maar even niets doen. (Jippie!) Chiel was ook al geblesseerd. Gisteravond op de loopband in zijn hotel kreeg hij last van zijn knie. Volgens hem niets aan de hand. Alleen is zijn ene knie 2 keer zo dik als de andere. Maar volgens Chiel gaat het goedkomen.

Gistermorgen stond Jos weer voor de deur. Weer terug uit NL. En hij had van de Sint pepernoten en chocolade letters gekregen voor ons! Geweldig! Beste Sint en Piet uit Ommen en Hardenberg, heel hartelijk bedankt!! Ik laat ze nog even in de kast liggen voor NA de race maar dan gaan ze zeker weten in no time op!

Met Mickey ben ik dinsdag weer aan het dimsummen geslagen. We willen elke week een andere dim sum plek proberen. Feit is dat het gewoon super gezellig is. Daarna nog even shoppen en toen ben ik mee gegaan naar haar huisje en hebben we op het dakterras nog wat gedronken.Prachtig uitzicht op de moskee en om de hoek zag ik de Pinnacle. Erg leuk om te zien. Verder zag dat dakterras er prima uit! In een hoek stond een enorme BBQ met tafels die je als bewoner kan huren. Geweldig! Mickey weet het nog niet maar we komen zeker langs om te BBQ-en!

2 comments:

ARLENE VOOGD said...

Oppassen hoor met al die blessures,jullie moeten nog een hele uitdaging aan!
Dus nu even voorzichtig doen.
Ik vind het trouwens heel stoer van jullie hoor!

Anonymous said...

Jeetje Ans..

Zo super knap van je.. Grappig dat je dit een jaar geleden nog niet had kunnen bedenken. Ik hardlopen? echt niet...!!!

Kunnen we volgend jaar een keer samen gaan lopen...Gezellig!!

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails